nina Milenka na razie spoko, chce calowac, glaskac, nosic
tego ost oczywiscie jeszcze nie pozwalam
przejmuje sie dlaczego ona kwiaka, albo jak widzi ze znow przy cycu to pyta czy znow glodna, jak przebieram pampa to ciekawa czy zrobila zolta kupke..takze spoko, zaspokaja swoja ciekawosc..ale jest tez zlosliwa i czasem specjalnie jak ja prosimy zeby nie krzyczala, albo zeby nie wlaczala glosnej zabawki to ona specjalnie na przekor..no ale trzeba reagowac spokojem..
dzis byla u nas polozna znow, obejrzala chrosteczki co sie Kalince pojawily kolo szyjki i na nadgarstkach, odkazila wacikiem ze spirytusem, ze niby to sa potkowki i trzeba je wysuszac, ale nadal mam obserwowac czy gdzies nowe nie powstaja...troche sie tym zmartwilam bo bratowa zasiala ziarnko niepewnosci ze to moze byc gronkowiec
ale polozna stwierdzila ze raczej nie
poza tym moje dziecko praktycznie od rana na cycu i nie wiem czy glodna caly czas czy spragniona i tez polozna powiedziala ze moge sprobowac sie dac napic przegotowanej wody niegazowanej - jak wypije tzn ze chce jej sie pic i przy takich upalach jak mamy teraz moge ja przepoic woda, zeby pokarm zdazyl sie nagromadzic, a jakbym chciala sprawdzic czy jest glodna to mam dac oba cyce i jak nadal bedzie bladzic i szukac i plakac itp to mam zrobic troche mleka do butli i podac i jak wypije wiekszosc tzn ze glodna, a jak pociumka z 5-10 ml tzn ze bez sensu dawac sztuczny pokarm i przywyczajac do butli
takze teraz bede obserwowac..
a dzis zwazylam sie z nia i potem sama i wyszlo mi ze wazy 3,5 kg - ubranko i suchy pamp, a to by znaczylo ze dosyc ladnie przybiera, ale umowilam sie z polozna na piatek i ma przywiezc wage zeby sprawdzic
Malinka bardzo szybko odpadl jej pepus, a smarujesz go czyms? Kalince odpadl w piatek czyli w 9 dobie o ile dobrze licze
ale jeszcze krewka wychodzi i mam teraz go odkazac, bo wczesniej niczym nie robilam
a podajesz Malej smoczek?
i jak sie w koncu nazywa - Oliwia czy Liwia?