hej
U mnie dopiero prąd włączyli, nadal wymieniają słupy i kable, a zła jestem bo tym razem ogłoszenia nawet nie dali i niewiadomo ile to jeszcze potrwa
Poza tym brak czasu
Na szczeście chrzciny mamy za sobą
, wszystko sie super udało, malutka była aniołeczkiem zarówno w kościele jak i potem
, jak ksiądz do nas podchodził obudziła się, walnęła kupę, popatrzyła, po wszystkim spała dalej.
W wolnej chwili wstawię fotki
U nas nadal problemy brzuszkowe
wzdęciowe/kolkowe, mała w dzień średnio śpi, często kreci sie wierci i budzi z płaczem, widać, że cos ją męczy.
Ja podaję biogaię i Espumisan.pomsga tez pozycja pionowa lub energiczne lulanie.
Czasami jest lepiej jak np. dzisiaj, spała od 8.30 do 13. 30 z jedna przerwa na cyca.
w nocy głodomorek budzi sie nadal co 2-2.5h, ale je spokojnie i spi
emilia u nas ok. 6 kup na dobę. co do kciuka to Pola ssała do 2.5 r. z. powiem ci, ze to masakra, praktycznie uzaleziła sie od niego. (logopeda mówiła mi o przypadku gdzie dziecko ssało do 11 r.z
) Pola ma przez to krzywy zgryz/ (górna szczeke ma do przodu), poza tym dziecko moze miec wade wymowy, kazdy logopeda ci to powie, że nie jest dobry nawyk.
markotka ja ostatnio rozmawiałam z moją kosmetyczka i polecała i własnie na cellulit banki chinskie, mowiła, ze 10 zabiegów po 1h przyniesie efekt. zdecyduje sie chyba u niej, ale chyba dopiero jak wrócę do pracy, zycze Ci szybkiego i zadowalajacego efektu.
motylek ja z dwiema póki co nie wybieram się daleko, ciężko je naraz ogarnąć. Ostanio Pola uaprla sie, ze weźmie na spacer misia w wózku, oczywiscie w drodze powrotnej ze sklepu zmęczyła sie
mamaizuni fajne masz córeczki
udanego wypoczynku.
ania sporo przetworów robisz, podziwiam
Ty bierzesz Azalię? odczuwasz jakieś skutki uboczne stosowania?? mnie gin. zapisał 2 opakowania.
Pewnie spróbuję
, ze spiralą trzeba zaczekać aż skończę karmić i jeszcze muszę być po 3 miesiaczkach
koroneczka fajnie, ze wyjazd udany i
dla grzecznego Maksia
Wiecej niestety nie pamietam
[ Dodano: 11-07-2011, 18:11 ]
Aaaa , stawiam
za 2 miesiące mojej niuni