A boli to znieczulenie jak kłuja w kręgosłup ?
A czułaś coś podczas kiedy cie tam rozcinali i małą wyciągali ?
Jak to wyglądało po wyjęciu małej?Dają ja na brzuch czy tylko szybko pokaza i papa. Co potem dzieje się z toba?
z tego co mówili maja ciuszki ale piora je z prześcierdlami i pościelami od chorych, boję się żeby dziecko się nie uczuliło i miało jaki takie ubranko.a dowiadywałaś się w swoim szpitalu, czy wogóle trzeba?
Bo u nas nie trzeba nic brać, tylko na wyjście to już co tam chcesz, w zależności od pogody
podobno po kazdym kąpaniu przynosza mamie ubranko. Ale kobieta ktora odebrała nie była w stanie powiedziec czego i ile potrzebuje. bo na ginekologii był młyn i nikt nie miał czasu na rozmowę.U nas dziecko ma kaftanik i czapeczkę i zawinięte w kokon jest Rano je kąpią i ciuszki lądują we wspólnym koszu, więc nawet jakbys miała coś swojego to nie wiem, czy by wróciło
ja nie mialam zadnego cewnika, a mialam te znieczulenie, rodzilam normalnie, nic mnie nie bolalo, nawet nie wiedzialam,kiedy sie wkuli, tylko takie dziwne uczucie bylo jak ten plyn wpuszczala, a myslalam, ze bedzie gorzej. A co do cewnika, zalozyli mi go na chwilke, bo po prodzie dlugo siku nie robilam, jakos nie czulam ze mi sie chce, i dlatego mi zalozyli, ale tylko doslownie na 5 minut, nic nie bolalo.A to prawda że musi sie lezec 24 godz plackiem ? Czy ma sie wtedy cewnik ? Niecierpie go i az mnie ciarki przechodza na sama mysl
nic nie bolalo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość