Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 20:47

izuś_85, zobaczę co mój M. przywiezie od ciotki i w razie czego chętie bym odkupiła od Ciebie jesli tam nie będzie zimówek, jeden kombinezon mi starczy bo nie wiem jak duże bedzie dziecko, potem w razie czego dokupię coś jeszcze.

Faktycznie Kingi Łódz już nie ma długo............

ja też czasem cos łyknę zdarzyło mi się raz czy dwa zrobić łyczka redsa jabłkowego takiego zimnego w upalny dzień, pychaaaaa...........

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 20:54

ja też czasem cos łyknę zdarzyło mi się raz czy dwa zrobić łyczka redsa jabłkowego takiego zimnego w upalny dzień, pychaaaaa...........
a ja karmi nie lubię, a reddsa kiedyś bardzo lubiłam, ale mi się znudził. Choć raz był konkurs z kodami i udało mi zgarnąć roczną prenumeratę National Geografic, koszulkę i super album ze zdjęciami.
A mnie się zdarza spić ze dwa łyki zwykłego piwa jak M. wlewa do kufelaka taki zimniutki browarek :ico_wstydzioch: ale to baaaardzo rzadko.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 21:00

A mnie się zdarza spić ze dwa łyki zwykłego piwa
ja to z tych nie pijacych, nie lubie alkoholu i nie pije, reddsa jablkoweg bardzo lubie i karmi tez noi likierek i nic wiecej, ale w ciazy nie pije nawet kropli chyba, ze bezalkoholowe

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2011, 21:11

takie ilosci na pewno nie szkodzą, ale napiłabym się np zimnego szmpana.....

Chociaz ciekawostka, piekielnie w ciąży mi smakuje piccolo brzoskwiniowe mam zawsze ze 2-3 butelki w lodówce :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 21:24

piekielnie w ciąży mi smakuje piccolo brzoskwiniowe
hehe, ja tez lubie strasznie piccolo :-)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

13 lip 2011, 21:36

Hej Laski :ico_ciezarowka:

Doczytałam Was, ale wybaczcie, że się nie ustosunkuję, zmęczona jestem, a chciałam jeszcze drugą warstwę farby nałożyć w jednym miejscu :ico_oczko:

Teraz przez to malowanie trochę mniej czasu mam, ale podoba mi się to strasznie, chyba zostanę malarzem :-D

izabelllla123, śliczne zdjęcie w podpisie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 13-07-2011, 21:47 ]
izuś_85[/b, ]też myślałam by Wice wytłumaczyć, że to łóżeczko będzie dla dzidziusia. Tylko czy zrozumie? Dziś mnie zaskoczyła, bo byliśmy na rodzinnej imprezce i miesięczny Michałek leżał w łóżeczku, zaglądała do niego i mówiła "dzidzi", podeszła do mnie, przytuliła się do brzuszka, pogłaskała i powiedziała też "dzidzi". Może ona rozumie więcej niż myślimy?

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2011, 22:05

inia1985, na pewno rozumią, nasze dzieci choć małe to coś na pewno kontaktują, bo Maja non stop brzuszek całuje dzidzi woła, i mówi ze kocha dzidzie

ja z Majcią w ciąży non stop delektowałam sie lechem freee :ico_haha_01: ma smak normalnego piwa a alkoholu tyle co karmi czyli 0,5% :ico_oczko: tyle co syrop na kaszel
żywiec też jest taki mały bezalkoholowy
izuś_85, zobaczę co mój M. przywiezie od ciotki i w razie czego chętie bym odkupiła od Ciebie jesli tam nie będzie zimówek, jeden kombinezon mi starczy bo nie wiem jak duże bedzie dziecko, potem w razie czego dokupię coś jeszcze.
piszesz ze nie wiesz jakie duze bedzie dziecko :-D ale ja wiem :ico_oczko:
zmieści sie na pewno na cała zimę
Maja urodziła sie dłuuuuuga jak tyczka i to pod koniec sierpnia i na cała zime jej straczył ten kombinezon :-D Oliwka na pewno nie wyrosnie z niego za wcześnie :ico_oczko:
no ale jak chcesz, na allegro pójdzie jak świeże bułki :ico_oczko: zaproponowałam po koleżeńsku żebyś taniej kupiła :-D mam też kurtke puchową i dwie właśnie takie jesienno zimowe kurteczki z misia :-D

elibell
4000 - letni staruszek

13 lip 2011, 22:28

Pati no własnie karmi jednak ma mały procent alkoholu ale ma, hehehehe:
Karmi Classic – ciemne piwo o zawartości 0,5% alkoholu, w skład którego wchodzą mieszanki słodów jęczmiennego i chmielu, dostępne w butelkach 0,5 l i 0,4 l oraz w puszkach 0,5 l,
Karmi Black – piwo ciemne, którego składnikami jest mieszanka słodów monachijskiego i karmelowego, zawiera 4% alkoholu, dostępne w puszce 0,5 l oraz od 2009 w butelce 0,4 l.

W sprzedaży oprócz klasycznej wersji piwa są też odmiany smakowe sprzedawane w butelkach 0,4 l:

Karmi Malinowa Pasja – niskoprocentowe piwo o 0,5% zawartości alkoholu, o smaku malin i karmelu,
Karmi Poema di Cáffe – lekkie, niskokaloryczne piwo o zawartości alkoholu 0,5% i 10,5% ekstraktu o kawowym aromacie i ciemnym zabarwieniu,
Karmi Lamai – piwo zielonej barwy o zawartości 0,5% alkoholu o smaku owoców guawy i pitahai oraz mięty,
Karmi Selua– piwo o zawartości 0,5% alkoholu o smaku ananasowo-kokosowym,
Karmi Choco – piwo o aromacie czekolady, ma zawartość 10,5% ekstraktu i 0,5% alkoholu.
dokładny opis każdego z nich, aż sobie smaka narobiłam a tutaj nie wiem czy bym gdzies w polskim sklepie znalazła:)

ale ja tez wypiłam sobie kilka łyków zwykłego piwka i winko piłam ze 2-3 razy, cóż zrobić jak się chciało bardzo.

izuś teraz jajeczka były i już odsprzedajesz ciuszki, mnie też to czeka jeżeli chłopaczek sie urodzi, bo wszystko po Elizce w workach próżniowych lezy pochowane. Na samą myśl ile tego jest i że trzeba będzie powystawiać aż się boję, albo powymieniam na chłopięce bo sa u nas takie punkty, gdzie bierzesz swoje zanosisz i za to wybierasz inne heh, nigdy nie korzystałam z tego ale zobaczymy jak będzie tym razem.

inia wpadniesz w trans i cały dom przemalujesz jeszcze hehehe. Maluj maluj zawsze to jakas radocha jak coś się samemu zrobi:)

Ja okna na górze pomyłam, firany i zasłony poprałam, posuszyłam i powiesiłam i małą już ukąpana i w łóżeczku, a ja kiwi jeszcze wcinam i lecę pod prysznic.

a jutro jak natchnienie będę miała to dół pomyję:)zwłaszcza salon woła o mycie bo mała z każdej strony wymazała, jak nie jedzeniem to czymś innym, ślady rączek wszędzie:)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

14 lip 2011, 07:46

Hej Laski :-)
Maja non stop brzuszek całuje dzidzi woła, i mówi ze kocha dzidzie
Wiki też :ico_oczko:

izuś_85, Wiki w kombinezonie 68 do końca zimy by nie dochodziła, dobrze, że mieliśmy 74, no i wygodniej się ją ubierało na początku :ico_oczko:
inia wpadniesz w trans i cały dom przemalujesz jeszcze hehehe
he he, to mi nie grozi, bo dopiero co malowaliśmy nasz pokój i Wiki, tylko ta kuchnia straszy. u mnie też mieszkanie prosi się o sprzątanie :ico_sorki:

Za nami już druga kiepska noc, nie wiadomo o co tej mojej dziewczynie chodzi. Dziś wstała o 3 i bawić się chciała :ico_olaboga: Enegrii oczywiście ma za dwóch, za to ja jak zombi wyglądam i chodzę :ico_noniewiem:

A co do alkoholu, to nie piję w sumie nic, z Wiką tylko w 100% bezalkoholowe piwko piłam, a teraz zdarzyło mi się już jedno karmi classic wypić, ale na tym pewnie koniec, bo nie ciągnie mnie wcale

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2011, 08:46

Hej :ico_ciezarowka:

my jakies 10 minut temu wstalismy :-D dzis sie wyspalam :-)

Ale zimnoooooo, pochmurno i jakie wiatrzysko :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Pati no własnie karmi jednak ma mały procent alkoholu ale ma, hehehehe:
Karmi Classic – ciemne piwo o zawartości 0,5% alkoholu, w skład którego wchodzą mieszanki słodów jęczmiennego i chmielu, dostępne w butelkach 0,5 l i 0,4 l oraz w puszkach 0,5 l,
Karmi Black – piwo ciemne, którego składnikami jest mieszanka słodów monachijskiego i karmelowego, zawiera 4% alkoholu, dostępne w puszce 0,5 l oraz od 2009 w butelce 0,4 l.
no jestem w lekkim :ico_szoking: bo bylam pewna, ze karmi nie ma
okna na górze pomyłam, firany i zasłony poprałam, posuszyłam i powiesiłam
no to odwalilas kawal roboty :ico_brawa_01: patrze,ze jak zaczeniesz to nie przestaniesz dpoki nie skaczysz, u mnie tak jest :-)

inia1985,
no tak, macie malowanie, a ja zapomnialam :ico_wstydzioch:
izuś_85, Wiki w kombinezonie 68 do końca zimy by nie dochodziła,
ja mialam 68 i maly moj cala zime przechodzil, a urodzil sie we wrzesniu. Jak sie urodzil mial 52 cm

Zakupy na allegro pozamawiane i caly czas zastanawiam sie nad ta wyprawka czy kupic czy nie, w sumie mam ladne nowe pokupowane pajace welurkwe i nie wiem,ale mi sie tak podoba, a z drugiej strony wydawac kase :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”