No w tamtym roku tez miałam jeden taki dzień że robiłam do późna soki ale potem miałam wolne i mogłam odespać a tutaj musiałam wstać o 5:45.szkieletorek, dziś 26 tydzień już masza i pewno po takiej robocie ma prawo wszystko boleć nawet nieciężarną.
Ale teraz już jest ok tylko że upał straszny i sił nie ma .
No tak 26 tydz ja nie wiem czemu to tak mi leci. Każdy tydz mam wrażenie ze szybciej.
Jak powiedziałam mamie i siostrze to se za głowę złapały że to już tyle.
No mycie okien wiem jak meczy .Zresztą ja tego akurat nie cierpię robić więc nawet nie chce sobie humoru psuć heheJa od rana okna myje i piore wszystko na dole
W radiu właśnie mówią że jakaś plaża tam jest i basen .Byłyśmy w CH, bo tam klimaChciałam Zuzię zabrać na plac zabaw tam, ale zamknięte
Ja na ostatniej wizycie czyli 2 tyg temu miałam 5,2 kg a teraz jak się ważę to jakieś 4,6 mam heh więc nie wiem o co chodzi.Aaaa... wogóle to przez tą moję dietkę to waga dziś wskazała mniej o 0,4 kg i już nie mam na plusie 8 kilo, tylko 7,6![]()
Słyszałam o tym twardnieniu ale nie wiem jak to rozpoznać.Ja w wybranych miejscach mam jak kamień a innych w miarę normalny.to faktTyle że czasu mi szkoda kurde kurde.mnie z kolei twardnieje brzuch jak długo na nogach jestem
Dobra przed chwilką wzięłam chłodny prysznic dla orzeźwienia i paraduję po domu a majtach.Zapowiedziałam mamie i siostrze żer jak ktoś by obcy się zbliżał to maja dać znać bo naga jestem .
Biorę się za pranie pościeli, dywaniku łazienkowego, sterty ubrań bo nie prałam od soboty więc nazbierało się.Podlanie kwiatów , odkurzanie mycie itp rzeczy.Jak dobrze pójdzie to znów skończę późnym wieczorem.