Agus, hej hej a gdzie mieszkasz w UK???
Kamila mi na imie i od niespełna 3 lat w UK i w ciąży z 2 dzidzią:)
wow ale fajnie, ja nie wiem co to spanie do tej pory u nas 6--7 już pobudkę nam mała robi:) a niebawem drugie to już w ogóle zapomnę co to normalny sen. Pamiętam jak Eliza raz pospała chyba ciagiem 6h to z bólem głowy wstałam, bo za długo spałam hahahahahah:)a ja to juz powiem szczerze przyzywczajona ze sie spi do 9-10.00![]()
No niestety tacy juz jestesmy, a przynajmniej wiekszosc tych, ktorzy w Polsce mieszkaja.. Ja to juz nie moge wiadomosci ogladac czasami bo po prostu moj mozg nie moze pojac tego, jakie Polacy lubia sobie robic problemy z niczego, czasami nie da sie tego pojac wiec wole po prostu przelaczyc kanal i nie podnosic sobie cisnienia.. Inaczej sie chyba nie da, bo tam ZAWSZE cos jest nie tak, jedno im nie pasuje, cos sie zmieni a oni nadal narzekaja i tak pff.. A tego Kaczynskiego (bez urazy jesli ktokolwiek popiera PiS) to juz nie da sie po prostu sluchac, takie bzdury gada ze rece opadaja, ze ja majac 23 lata jestem chyba madrzejsza od niego.. Ale to temat rzeka, mozna by gadac i gadac a i tak w Pl sie nic pewnie nie zmieni jeszcze przez dlugi czas, przez wszystkich ktorzy moze i do rzadu ida z dobrymi checiami ale niestety pozniej wladze nad nimi przejmuja pieniadze i tak to sie konczy.. No ale jakbym poszla do rzadu i dostawala 30tys na reke miesiecznie to pewnie tez by mi odbilo i chcialabym sie tam jak najdluzej utrzymac, bez wzgledu na wszystko, taka natura Polakow..Czemu nasz naród tak okrutnie potrafi tylko na wszystko narzekać
ale ja mam to samo i jest kilka innych watków gdzie kobiety jakby rozumy pozjadały, dziś czytam, że jakaś kobieta paliła w ciaży i jej dziecko jedno ma ADHD a drugie problemy że do psychologa trzeba chodzić, oczywiscie nie uważam, że palenie nie szkodzi no ale kuźwa bez przesady, ADHD bo paliła w ciąży???? Nie udowodniono, że ma to bezpośredni wpływ.ale mnie to rusza niezle![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość