nina0226, ojej,to trzymam kciuki.U mnie z Zuzka tez tak bylo,ze czyscilo troszke,potem w nocy takie nieregularne skurcze mialam,poszlam na kontrole do lekarza,bo to dzien terminu byl i mowi do mnie,ze zaczal sie porod ale mam isc do domu,wziasc kapiel itp.W domu siedzialam ja na szpilkach,skurcze takie sobie a o 17 wody odeszly Akurat wychodzilam z wanny drugi raz tego dnia i jak sie schylilam,zeby wytrzec stope,to uslyszlaam taie "pyk" i wody poszly
ooo cos czuje ze Nina niedługo bedzie juz tulic syneczka
no wiec konsultacja była ale nadal nam nic nie wyjasniła. Julus ma gotyckie podniebienie (tzn. bardzo wysokie i waskie), niedorozwiniętą żuchwe i za daleko sięgajace podniebienie miekkie. Ale jak nam powiedziała pani doktor to nie powinno stanowic problemu z oddychaniem. Ma miec zrobiona cos -tam -skopie (nie moglismy z lekarzem dyzurnym odczytac co napisał laryngolog a nasza pani prowadzaca bedzie dopiero w poniedziałek). mam nadzieje ze to badanie wyjasni nam stan Julusia
Witam! tosia, nie gastroskopię? Malinkax33, głowa do góry. Próbuj ale po troszkę. Nic wzdymającego. Duszone mięsko i gotowane. A kupki wydaje mi się że normalne.
Oj chyba kolejna mamusia się rozpakuje.
ooo Nina czyzbys nas z Beti wyprzedziła?? No cóz trzymam kciuki za Tobą!!! Tosiu za Toba równiez trzymam kciuki i za Juleczkiem!!!! Bedzie dobrze!!!
A ja robię co mogę żeby coś niecoś przyspieszyć a tu ani rusz... zrobiłam dzisiaj do słoiczków 10 kg ogórków kiszonych i ledwo stoję na łapkach teraz zrobiło sie do tego duszno... na szczęscie Kuba jest u babci to moge chwilkę odsapnąć.
Nie rozpakowałam się ehh niestety. Ok 12 skurcze zmalały a potem w ogóle przeszły. Jednak nadal dziwnie się czuję. I strasznie mi bolą pachwiny, jakby mi ktoś szpagat zrobił na siłę. Może już niedługo
strasznie mi bolą pachwiny, jakby mi ktoś szpagat zrobił na siłę. Może już niedługo
ja mam tak juz od ponad 2 tygodni i dalej nic , ale zauwazyłam, ze boli mnie bardziej jak dłuzej gdzieś pochodze albo jak leżę to się podnieść nie moge.. masakra jakaś...
[ Dodano: 16-07-2011, 17:32 ]
Ale Beti dzisiaj sie nie meldowała!!!!
Cześć laski, ja dzisiaj poł dnia spedziłam w nowym domku. Chciałam zaszalec posprzatać chociaż łazienke (a może akurat cos by ruszyło ) no ale ani słychu ani dychu. Wróciłam tylko obolała. Pleców nie czułam, a krocze to miałam wrażenie że zaraz mi odpadnie - takiego dziwnego uczucia dostałam ani to na siku ani na kupke. Takie tępe parcie w doł. tosia buziaki dla syneczka i duzo zdrówka! nina0226 Ty nam tam nie kombinuj