nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!

19 lip 2011, 16:18

Ja już nprawde musze iśc rodzić, bo przez ten tydzien nabiore kilosów co przez 9 miesięcy
o widzisz a ja mam na odwrót. Brak apetytu. Jem na siłę, żeby nie zaszkodzić małemu, ale w ogóle mi się nic nie chce. Podczas wizyty w piątek ważyłam 64kg, a dziś 62kg :/. Fakt, że jak mnie przeczyściło porządnie w sobotę, to pewnie po tej akcji też kilogramy poleciały w dół

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2011, 16:18

Teraz pluje sobie w brode po co tyle tego zjadłam

to tak jak ja z tymi morelami ... teraz ledwo siedze, nie wspomne o chodzeniu....
A wczoraj napadło mnie na fasolke szparagową, ile ugotowałam to tyle pożarłam... Ja już nprawde musze iśc rodzić, bo przez ten tydzien nabiore kilosów co przez 9 miesięcy
jakbym czytała o sobie, bo dzisiaj tak zrobiłam ile ugotowalam tyle zeżarłam.. sama :ico_wstydzioch:
Kube tez mam na wypożyceniu u babci tak więc mi się nudzi i co chwilkę jestem w kuchni ... teraz musze wziąść prysznic bo niewiem czy z tej duchoty jest mi tak gorąco czy z tego przejedzenia :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lip 2011, 16:39

hyhyhyh - ale marudne jestesmy hyhyhyhhy
ciezkie baby -gorace cały czas hyhhyhy
co do półkoloni - to u nas w wa-wie sa takie od 4 do 8 lat, malinowo jak wpiszesz w wyszukiwarke ( mam nadzieje , ze to nie sapm bedzie czy co reklama... :ico_noniewiem:) - i dzwoniłam i sa 4 4latków i starsze dzieci - co bedzie w domu ze mna siedział.. ja przez 2 tygodnie po porodzie bede dochodzic ... a w domu wiadomo - telewior i co?? - a tm dzieci i obiady ugotowane i wszystko :-D

nina0226

19 lip 2011, 16:49

Fajna sprawa z tymi półkoloniami. Ja kiedyś jak byłam mała na takie chodziłam, bo rodzice odkąd pamiętam to zawsze pracowali i w wakacje nie było komu się mną zaopiekować. A zresztą zawsze to lepiej z dziećmi się bawić niż siedzieć z rodzicami czy dziadkami w domu

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lip 2011, 16:55

a w domu wiadomo - telewior i co?? - a tm dzieci i obiady ugotowane i wszystko

jestem jak najbardziej za! ja tez wole go dac do złobka bo przynjamniej tam z dziecmi się pobawi, czegos nauczy no i zje ( bo w domu nie ma czasu i dziisaj np niewiele zjadł , ale jest duszno to może dlatego ) .. a w domu nudy ... a jak przychjodzi ze złobka to jest stęskniony zabawek i mamusi , no i mamusia za nim tez sie stęskniła i nie na go dość bo od rana to wiecie ile razy mnie z nerwów potrafi wyprowadzić :ico_oczko:

beti
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 lip 2011, 16:56

To fajnie z tymi półkoloniami, tez bym kciała :) A tak przedszkole cały sierpień zamkniete i młody bedzie siedział ze mna i dzidziem w domku. Chociaz szczerze powiedziawszy to nie wiem czy byłoby mnie stać na ta przyjemność. Do końca września czeka mnie płacenie podwójnego czynszu. Mieszkanie mamy do końca września wypowiedziane a tu juz kredyt za dom idzie....az sie boje tych kilku miesięcy :ico_szoking: Boshe, ja by mi sie teraz przydało tak od listopada wrócić do pracy..... a tu z domu tez nikt nie może przyjechac mi pomóc. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2011, 08:27

ooo a co tu takie pustki? czyzby wszystkie dziewczyny dzisiaj dobrze spały?? u mnie byłoby całkiem nieźle, gdyby nie burze które nawiedziły nasz rejon chyba ze 3 przeszły w nocy i nie dało rady spać bo tak strasznie grzmialo, ze aż Kuba się obudził no i trzeba było pozamykac okna a weź i spij w takiej duchocie... nie ma szans!!
Za to dzisiaj jest fajnie bo jest chłodno... ja już Kubę odprowadziłam do złobka bo co bęzie ze mną przed tv siedział, bo i tak na spacer pewnie nie ma szans bo co chwilkę leje.
Beti popatrz na suwaczek :-D hahahahha

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2011, 10:13

u nas tez polkolonie tylko dla starszych, ale jakie atrakcje maja, na pewno sie im nie nudzi, ale jedzonka nie maja ugotowanego, maja zapewnione tylko atrakcje, na obiadek moga isc do knajpki :ico_noniewiem:
tez bym chciala Milci zapewnic jakies atrakcje, ale jak, gdzie z Mala "pijawka" na rekach? :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2011, 10:22

hej dziewczyny rodzicie??? nie zostawiajcie samej!!!!!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lip 2011, 11:20

zirafka, -= nie jestes sama - :-D - ja jeszcze nie - chyba :ico_noniewiem: czop odchodzi dalej - tak po mału - kawałki ... ide robic buraczkowa - zeby pomrozć chłopakom - jak pójde do spzitala - bo na moje oko to 2 -3 dni .. :ico_noniewiem: chodz wolałabym . póżniej - wiec starm sie mało ruszac .... bo przyszły tydzień mi pasuje :-D - juz wiem, ze po wtorku - bo we wtorek mam jeszcze badnie słuchu u Huberta :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”