Denerwuje mie tylko to, że dalej nie płaci, ale na ślub miał, na wesele miał i na drugie dziecko pieniądze ma...

rozmawiamy o nazwiskujeśli ojciec nie ma praw rodzicielskich to w jaki sposób ma płacić alimenty
bardzo dobrze!Także nawet jesli bd chciała wyjechać za granicę z dzieckiem nie będę musała prosic się Go o zgodę na paszport.
rozumiem, ze to boli, ale pieniadze i tak dostaniesz predzej czy pozniej - dobrowolnie czy nie.Denerwuje mie tylko to, że dalej nie płaci, ale na ślub miał, na wesele miał i na drugie dziecko pieniądze ma...
mimo to nienawiść do innej kobiety nie jest uzasadniona, jego powinna nienawidzieć nawet że jeszcze go kocha, a tamtej współczuć co najwyżej.bo jeszcze go kocha, mimo tego ze wie ze jest skonczonym dupkiemczemu jej nienawidzisz![]()
alex130193, trzymam mocno za ciebie kciuki! a powiedz.. ja te sprawy: alimenty? on ma uznane ojcostwo? dziecko nosi jego nazwisko?
nie napisałam, ze uzasadniona - podałam jedynie prawdopodobny powódmimo to nienawiść do innej kobiety nie jest uzasadniona
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość