dzień dobry:)
u mnie tez raczej termin porodu z usg zgadza się z om, choc przyznam ze ja z kolei chcialabym, bardzo bym chciala urodzic 2 tygodnie wczesniej....tak zaraz po Bozym Narodzeniu...Dzidzia juz bedzie "gotowa" a mi by to bardzo wszystko ułatwiło...choc róznie może byc, bo Filipa przenosiłam 2 tygodnie....
Co u Was dzisiaj??? jakies fajne plany???? u mnie pogoda troszke sie poprawiła, nie ma słonca ale całkiem ok...Maz odsypia nocki, ale teraz ma 4 dni wolnego wiec mam nadzieje dobrze spozytkowac tez czas

Pełno pracy w ogródku, oprócz tego mam ochote na plaże, moze uda sie wybrac do kina na Harrego...
Moja szwagierka jutro rozpoczyna urlop macierzyński...termin porodu ma na 26 sierpnia ale ostatnio ginekolog jej powiedziała, ze szyjka jest juz nieźle skrocona i rozpulchniona, główka malutkiej bardzo nic=sko ale dzidzia wazy tylko 2200...wiec teraz ma na siebie uwazac i sie nie przemeczac, zeby malutka choc troszke jeszcze "utuczyc":))) a szwagierka mieszka bardzo niedaleko ode mnie wiec wspólne spacerki i kawki/herbatki pewnie nas czekaja
[ Dodano: 20-07-2011, 12:10 ]
a własnie widze, ze mój suwaczek tez szwankuje-dzisiaj u mnie jest 15+2 a nie jak on podaje....porazka jakas z tymi suwakami....
[ Dodano: 20-07-2011, 12:16 ]
hmmmmm...zobaczymy, jak ten będzie dzialał:)))