u nas tak samoU nas też pochmurno, pewnie ze spaceru nici, nie chcę zmoknąć!

ooo a mozesz pokazac?Ma też taką zabawkę do ćw na brzuszku z lusterkiem, że jak się podniesie widzi siebie i się wpatruje. Może z czymś takim spróbujcie?
Niestety tak, jeszcze ze 45 min. min. No ale w dzień odeśpię razem z małym.I nie mogłaś dalej zasnąć?bo mimo iż młody spał to ja i tak o 3 się zbudziłam.
musi to zabawnie wyglądaćMateusz tak samo ale nauczył się obracać jak jest w pionie-wisi na ramieniu-to trudno go czasami utrzymać bo zaraz kółka kręci.
coraz mniejWidzę, że maluchów wyłącznie na cycku coraz mniej-chyba 3 została.
podziwiam,bo ja bez mięsa sobie życia nie wyobrażamA dla mnie oczywiscie kurczak bez kurczaka bo miesa nie jem![]()
ja mam mate jeszcze po Marcelu i u nas jest takie male lustereczko tylkoEmilia czasami w matach są takie lustereczka, które się trochę podnosi (podpiera) i dziecko może się w nim przeglądać.
Tosia miala, ale wydaje mi sie, ze to wlasnie pozostalosc po ciemieniuszce, minelomiałam się jeszcze pytać-czy wasze maluchy mają suchą skórkę na główce? bo Miluś już ciemieniuchy nie ma,ale ma taką suchą skórkę że co ręką po włoskach przejadę to "się sypie",nie dużo ale brzydko to wyglądamyję ją tylko w Emolium,może pora zacząć używać szamponu dla niemowląt?
a w czym kapiecie? smarujecie czyms?Filip ma cala skore taka sucha
Zrobię zdjęcie i pokażeooo a mozesz pokazac?
no właśnie,dlatego też przy najbliższej okazji kupię szampon dla MiliA emolium zostawia jednak na tych włoskach tłustą powłoczkę.
Mnie to przeraża bo ciężko go wtedy utrzymać.musi to zabawnie wyglądaćMateusz tak samo ale nauczył się obracać jak jest w pionie-wisi na ramieniu-to trudno go czasami utrzymać bo zaraz kółka kręci.![]()
Aniu, Hania to na zdjęciach taki aniołek a tu proszę różki pokazałaa ta mała diablica trzymała
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość