zirafka, jejkuś kochana kupę czasu i widzę ze ty też w ciąży ale na ost nogach gratuluje opowiadaj szybciutko kto tam w brzuszku siedzi
No to gratuluje podwójniezirafka, jejkuś kochana kupę czasu i widzę ze ty też w ciąży ale na ost nogach gratuluje opowiadaj szybciutko kto tam w brzuszku siedzi
może trochę weszlam wam w temat ale przypadkiem zobaczyłam ze Ty tu jestes... i mam nadzieje, ze wybaczycie.
Więc tak jak widzisz juz koncówka ale na razie nic specjalnego sie nie dzieje więc myslę, ze przenosze trochę a potem pewnie będzie mnie czekała cesarak.. taki mój scenariusza no i tym razem ma być dziewczynka z czego ciesze sie ogromnie. A u Ciebie to chyba bez różnicy choc dla równowagi córeczka by się przydała. Jak sobie radzisz z tym wszystkim kochana?
u mnie to samo ledwo żyje ,najgorzej jest rano i wieczorem ,a wstanie z łózka to horrorA mi ciągle niedobrze i niedobrze bleeee
No niestety mój mąż mówi że to jego prezent urodzinowy które miał 2 czerwcaIka widzę że u Ciebie podobnie jak u mnie maleństwo nie było do końca planowane
ślicznościTo nasze maleństwo w 16tc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość