faktycznie z tym że trzeba mieć do tego odpowiednie warunki Póki co mamy mieszkanie dwupokojowe, fakt nie jest jakieś małe ale kurcze brakuje mi jeszcze chociaż jednego pokoju. Tym bardziej że za niedługo nas będzie czwórka plus pies-labrador
Czyli będzie pełna chata baa już jest
A tak wogóle to dzień dobry
Pogoda się u nas zrobiła świeci słoneczko i mam nadzieję że tak będzie przez cały dzień.
wczoraj bylam na usg
z dzidzia wszystko dobrze
wydaje sie zdrowa
gin zadnych wad sie nie doszukala
ma 12 cm i jest o 3 dni mlodsza niz z OM
plci mi nie powiedziala bo za wczesnie
powiedziala ze tam sie teraz wszystko formuje
i latwo o pomylke
ja probowalam doszukac sie czesci meskich ale nie znalazlam
wiec nadzieja na core jest hihi
Jak czytałam o tych prezentach to nieźle się uśmiałam bo u nas też było tak że nasza dzidzia "powstała" w dniu imprezki z okazji moich urodzin i to wiem na pewno bo w marcu robiłam wszystko żeby ograniczyć seksik bo nie uśmiechało mi się mieć dziecko w grudniu A po imprezce (czyt po winku ) ciężko powiedzieć "nie" Teraz jednak bardzo się cieszę że tak wyszło
U nas nareszcie słoneczko dziś wyszło nie jest za ciepło bo wiatr chłodny ale ze słoneczkiem od razu weselej
U mnie mdłości poszły sobie już chyba na dobre i jestem z tego powodu mega szczęśliwa Mały w brzuszku tak szaleje że w szoku jestem bo tak wyraźne ruchy czuje. Mąż niepocieszony bo on też by już chciał przez brzuch czuć
Jeśli chodzi o ilość dzieci to ja chyba też przy dwójce nie zostanę co jak co ale dziewczynkę też bym chciała więc na razie jestem za trzecim dzieckiem ale zobaczymy jak to będzie z dwójką "łobuzów" i nie wiem czy wtedy zdania nie zmienię
[ Dodano: 23-07-2011, 15:11 ]
Ha a ja rano zaliczyłam pierwsze ciążowe zakupy , kupiłam sobie dzinsy ciążowe i 2 bluzki bo w normalnych spodniach już mi cięzko
A wczoraj po pracy byliśmy z A. odebrać gondole dla brzuszkowego synusia (udało mi się po taniu kupić na allegro identyczną jak spacerówka po Olku) wiec teraz mamy cały komplet z Xlandera w jednym kolorze i modelu
a wogóle to mamy 100 stronkę
może jakaś imprezka z tej okazji by się przydała
hej
my z rana zakupy zaliczyliśmy później obiad no a teraz chłopaki wybieraja sie do biedronki bo ja zapomniałam kupic cole i wode
sama wzięłam nospe i relaxuje sie przed laptopem bo coś czuję brzuszek mi sie spina
w nocy aż sie obudziłam tak mnie złapało i taką twardą jakby kulkę w dole brzucha miałam