hehe to cwane masz łóżkoAga połóż się na chwilkę jestem takie wygodne,, hehe no i się położyłam , spałam ponad 2 godz hehe
Oj bez przesady.Nic strasznego nie zrobiłaś.Mały ma tylko krostki a ty teraz będziesz bardziej uważać.Nie chciałaś dla niego przecież źle.taka jestem odpowiedzialna matka, że dziecku, które od początku ma problemy z alergią dałam jajko![]()
.
hehe do mnie wołało prawie cały tydz ale wczoraj się zebrałam.Teraz mam fajne żelazko i deskę więc prasuje z przyjemnością.a do mnie z kolei pranko woła: "Uprasuj mnie"
na szczęście tylko krostkiMały ma tylko krostki a ty teraz będziesz bardziej uważać
hehe dziękiI tak jesteś najwspanialsza mama:)
my musimy sobie wymienić materac, bo już troszkę na nim śpimy i dziś stwierdziliśmy, że za wygodny to on już nie jestAle kurcze odkąd sobie kupiliśmy łózko i materac z prawdziwego zdarzenia
ja jak urodziłam Adriana, to mi mąż sprawił nowe żelazko i super dużą i szeroką deskęTeraz mam fajne żelazko i deskę
Witaj jak się udał wyjazd? I jak gofry na które tak długo czekałaś? My jutro wyjeżdżamy w góryHej hej, pamietacie mnie jeszcze?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość