z tej seri w ogóle nie mamdziewczyny mam pytanie czy macie jakies fajne bajki do czytania z serii tomek i przyjaciele bo mój krzys jest wielkim fanem i lubi jak sie mu czyta tylko te co mamy to juz prawie zna na pamięć
dziękujęAnia to dopiero dzis imieninki? no ale jeszcze raz
dziękuje bardzo:ico_sorki:aniaj84, najlepszego!!
moja robi to bardzo rzadko, ale to bardziej z ciekawosci, tym bardziej ze teraz ma zabki. wczesniej miala taki problem, ale po tygodniu zniknal.... staraj sie wyjmowac kciuk i dawac smoka moze.... nie wiemczasami wyjmie sobie smoczek pobawi się nim i zaraz paluszek w ruch.
moja tez ma czasami takie dni, nic tylko wlosy z glowy wyrywaca Szymon coś dziś nie za bardzo spokojny
strasznie marudny i tylko na rękach chce
mi tez sie marzy tatuaz. na pewno zrobie jak Mala bedzie troche bardziej wiekszami sie marzy taki malutki, dyskretny tatuaż na łopatce
kto wie..może kiedyś.....
oj szymon tez dziś marudnyWasze tez tak marudza strasznie? jestem ciekawa jak inne dzieci sie zachowuja. czy tylko moje takie 'zwariowane'