akurat po miodzie nic jej nie jest :))))
chociaz tyle. po 1miesiacu spróuje cos nowego po kawalątku moze bedzie lepiej...
martwie sie ,ze taka uboga dieta nie dostarcza jej wszystkich składników do prawidłowego rozwoju:(
a próbowałaś zwykłych chrupków kukurydzianych? Ja dołączyłam je do swojej diety i przynajmniej mam coś co mogę podgryzać miedzy posiłkami. Są też wafle ryżowe, chlebek typu wasa, możesz też jeść dżem z "bezpiecznych" owoców, pasztety.akurat po miodzie nic jej nie jest :))))
chociaz tyle. po 1miesiacu spróuje cos nowego po kawalątku moze bedzie lepiej...
martwie sie ,ze taka uboga dieta nie dostarcza jej wszystkich składników do prawidłowego rozwoju:(
- no to niezły szczupak z twojego maleństwa po kim ten wzrost i ta piórkowa waga?pozdrawiam i życzę miłej nocki.byłam wczoraj na wizycie i szok Alek ma 57 cm,waga to 2600 g, taka glizda mała dosłownie.
co 2-5-3 godziny. Jednak częściej co 3h. W dzień czasem jeszcze dodatkowo possie cyca z 5-10 minut. Normalnie je po około 20 minut mleczko.uskrzydlona a co ile ty karmisz i jak Maly spi?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość