moja raz zakosztowala tego mleka i ciagla tak ze nie nadazala lykac, dlatego na razie tez unikam butli, ale wiadomo im czesciej pije tym sie przyzwyczja..
my mamy wyniki z moczu i wszystko na moje oko jest ok, ale jutro przedzwonie do poloznej i zapytam..
wczoraj Kalinka znow sie obudzila godz po kapieli i nie bedzie spac za chiny, juz nawet zrobilam znow mleko, ale ani jej sie snilo lyka zrobic
smoczek tez odpada..i jak jej dogodzic jak cyce puste?
a polozna powiedziala ze na tym etapie karmienia z kupnem laktatora nalezy sie wstrzymac, bo bylby to zbedny wydatek
malinka a ty dopiero teraz zaczelas te wit podawac?ja od poczatku podaje D i K od 8 doby..a espumisan u mnie 26 zl kosztowal, ale pewnie cena zalezy od apteki, w okolicach 20 zl..
a skad wiesz ze mala ma plesniawki?bialy jezyczek?
bo mi polozna kazala myc jezyk, ale jakos nie umie palucha do buzi jej wlozyc i wspominala wlasnie o jakims specyfiku bez recepty co niby oczyszcza jezyczek..to to co ty podajesz..
zirafka widze ze Majeczka tez owlosiona
i jak szybko smoka dopadla
i oby tak sie sprawowala juz caly czas
no i kolejna
beti - serdeczne gratulacje!!
gosia no choc pare sierpniowek musi byc nie?w koncu watek lipcowo-sierpniowy, bo co by to byl za watek jakby wszystkie porodzily w lipcu