ja jak najbardziej proszeczy ktoś jest zainteresowany jeszcze przepisem na ,,Ogórki z ketchupem,, oraz ,,Koreczki z curry,, (Koreczki to tez ogórki ale nie wiem czemu koreczki się zwą.)
Bo nie wiem czy jest sens bym pisala.

Ok zaraz biore sie za pisanie.ja jak najbardziej proszeczy ktoś jest zainteresowany jeszcze przepisem na ,,Ogórki z ketchupem,, oraz ,,Koreczki z curry,, (Koreczki to tez ogórki ale nie wiem czemu koreczki się zwą.)
Bo nie wiem czy jest sens bym pisala.jesli moge
Ja też poproszęAha właśnie czy ktoś jest zainteresowany jeszcze przepisem na ,,Ogórki z ketchupem,, oraz ,,Koreczki z curry,, (Koreczki to tez ogórki ale nie wiem czemu koreczki się zwą.)
Bo nie wiem czy jest sens bym pisala.
Napisałam tutaj na forum kilka postów wyżej na te z ketchupem.Zaraz będę pisać drugi przepis.Ja też poproszęAha właśnie czy ktoś jest zainteresowany jeszcze przepisem na ,,Ogórki z ketchupem,, oraz ,,Koreczki z curry,, (Koreczki to tez ogórki ale nie wiem czemu koreczki się zwą.)
Bo nie wiem czy jest sens bym pisala.Ostatnio dostałam przepis na ogórki z musztardą i też pycha
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość