Hej laski!!
GRATULACJE BETII!!!! Czyli prawie zgodnie z planem wiekszosc :D
Nina kochana wspolczuje bardzo, u mnie bylo tak, ze jak w niedziele pojechalam w nocy to mialam 4 cm szyjki i tez powiedzieli ze za dluga a mniej niz 24h pozniej jak pojechalam znow to sie okazalo ze 1cm maly poszedl w dol dzieki tym skurczom i dlatego moglam rodzic, bo przeszedl przez jakis punkt wazny.. Moja babcia byla polozna i mowi ze najlepiej jak w czasie skurczu chodzisz bo wtedy glowka uciska na szyjke i szybiej powoduje to rozwarcie, wiec jak dasz rade to sprobuj tego! Mi sie kilka razy udalo ale wiekszosc skurczy byla tak paralizujaca ze bardzo chcialam ale nie bylam w stanie.. Ale juz po dzieki Bogu!!!
Maly spi, kochany aniolek, wiec mam chwilke.. Jezu laski, jaka jestem szczesliwa.. Jak nigdy przenigdy w zyciu eh az dziwne ze mozna sie tak czuc.. Od niedzieli spalam pare godzin, a wczoraj w szpitalu w nocy prawie cala trzymalam go na rekach i przy cycku, patrzylam na niego, padalam na twarz ale nie moglam go odlozyc, jeju.. Nie umiem nawet tego opisac.. No nic, wpadlam tak tylko na chwilke bo wreszcie trzeba sie polozyc
Jutro Was do konca doczytam, spijcie dobrze :)
Gosia A powodzenia kochana i mam nadzieje, ze to juz juz :) Czekamy na wiadomosci!!