Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2011, 09:32

Dzien Doberek :-)

u nas jak co dzien, wstalismy przed 7, ja ledwo przytomna,ale trzeba bylo wstac.
Juz po sniadanku i niedlugo bedziemy sie do mista na statnie zakupki wybierac.

Mam taki metlik w glowie, ze juz sama nie wiem czeg jeszcze potrzebuje dla malucha :ico_olaboga:

U nas pochmurno i troche chlodnawo, ale ma byc 23 stpni, zobaczymy czy sie wypogodzi.
jeszcze trochę i będzie w swoim łóżeczku spał :-)
albo i nie, bo moze sie przyzwyczail i bedzie chcial ze mna spac
Wypierzesz, wyprasujesz i będzie miękka i pachnąca :-)
sie okaze kochana :ico_oczko:
A u mnie z rana :ico_tort: dla Was! 35 tydzień i 26 dni tralalala.... :-)
no kochana juz niedlugo,nawet sie nie obejrzysz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
choć lekko majteczki mokre mała miała, ale łóżko suchutkie, więc nie wiem o co biega:)
moze troszke popuscila po prostu

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

29 lip 2011, 10:33

Przyszla posciel to , ktora na allegro zamawialam i wiecie co, szalu nie robi, jakis ten material taki slaby, cienki, oby dziury sie nie porobily, a tania nie byla, bo 87 zl, nie wiem zobaczymy jak bedzie po praniu :ico_noniewiem:
ta w paseczki??? :ico_szoking:
ojej :ico_olaboga: a ja chciałam zamówić jeden komplet jeszcze dla małego z ochranaiczem na szczebelki :/ i chciałam właśnie te paski :/
Pati a proszę napisz jaka ta pościel zamówiłaś? Bo nie pamiętam a wiem ze mi się podobały niektóre co ty pokazywałaś więc lepiej wiedzieć która jest nie za halo.
A my jednak musieliśmy kupić nowy telewizor, w tamtym kineskop padł, widać wszystko ma swój termin przydatności :ico_noniewiem:
Uuu a długo go mieliście ?

Kocura rany jak ty juz bliziutko. Nie stresujesz się ?A może i nie bo ty juz jedno masz za soba.

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 lip 2011, 10:45

witam dziewczynki z rana :ico_kawa:

U nas jak zwykle pochmurno...ech...a dzis jedziemy po szafke dla małej i chcielismy zaczac prac a tu cholera sie nieda,a w domu jak suszyc nie mam :ico_noniewiem:

Kocura ale ci zazdroszcze że Ty tak bliziutko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jeszcze troszke i bombelka tulićc bedziesz :ico_brawa_01:

dziewczynki czy wy tez takie płaczliwe jesteście??ja to bym najchętniej wyła cały dzien :-D

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

29 lip 2011, 11:49

Witam:) U mnie dzisiaj piękna pogoda:D Słoneczko świeci od rana:)
Tak więc ja się biorę za robienie pranka i innych porządeczków:)
A później słodkie lenistwo z książką na balkonie:)
dziewczynki czy wy tez takie płaczliwe jesteście??ja to bym najchętniej wyła cały dzien :-D
Ja płaczliwa byłam przez pierwsze miesiące tylko. Teraz jakoś nie mam takich zmian nastroju:)

karina22

29 lip 2011, 12:02

marcz89, daj tutaj troche słonka :-D

Ja przez pierwsze miesiace to senna byłam i wymiotująca teraz to na płacz sie zebrało :ico_noniewiem:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

29 lip 2011, 12:10

marcz89, daj tutaj troche słonka :-D
śle po drucikach:D:D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2011, 12:10

:ico_kawa:

wcieło mi posta wrrr

inia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super że tak łatwo idzie odsmokowanie :-D oby tak dalej

elibell :ico_brawa_01: dla Elizy za noce bez pieluszki, oby już tak zostało :ico_oczko:

Pati moze rzeczywiscie po praniu posciel lepsza bedzie :ico_noniewiem:

dziewczyny powiedzcie mi czy któras z was jest zainteresowana odkupieniem śpiworka Cocobello po Majci?
rozmiar z metki 68 ale jest duuuży :ico_sorki: Maja jest wysoka a mieściła sie w nim spokojnie do 8 miesiecy :ico_szoking: do kwietnia mogła go nosić :ico_oczko:
śpiworek jest w kolorze brudnego różu, w środku podszyty jest polarkiem, w kapturku jest śliczne futerko, ma dwa wygodne suwaki, można do niego włozyć śpiacego maluszka i wyjać bez budzenia :-D ma odpinaną na rzep "kieszonkę" z dziurką na pasy bezpieczenstwa miedzy nogami, która pasuje do wszystkich fotelików samochodowych

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

cena 50zł
ja pokrywam koszty wysyłki
jak nikt nie chce to wystawiam na allegro

[ Dodano: 29-07-2011, 12:12 ]
dla porównania jaki jest duży fotka Majki dzisiaj w porównaniu do śpiworka :ico_haha_01:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

29 lip 2011, 12:57

Wysłałam Wam słoneczko i sobie poszło:(
Znowu zachmurzone całe niebo:(

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

29 lip 2011, 13:02

Ja chyba tego nie miałam. Właśnie od dłuższego czasu a właściwie od zajścia w ciążę mało płacze.Bo podczas starań to chyba codziennie.

izus ja juz mam kombinezony i śpiworki.

U nas nawet ładnie, słoneczko świecie tylko że ja automatycznie jestem bardzo słaba i śpiąca. Ledwo sie czołgam a takie miałam pany na dzis.

karina22

29 lip 2011, 13:33

marcz89, do mnie nie dotarło :ico_noniewiem: nadal pochmurno :ico_noniewiem:

izuś_85, faktycznie kombinezonik duży,my narazie malutki kupujemy.,
A twoja córcia ma taką samą lalę jak moja :-D

szkieletorek, ja podczas staran nie wyłam ,wiedziałam ze predzej czy pózniej zajde i w pierwszą owolukę starań zaszłam :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”