alez tu ciasza

o prosze ...i takie potrafią rzeczy sie zdarzyć...umnie po 2 tygodniach test nie pokazał nic ... do 3 tygodni .. dopiero badanie z krwi potwierdziło moje przypuszczenia , że jestem w ciązy

a te mdłości utrzymują sie tobie przez cały dzień??? A masz inne dolegliwości??? Bo ja zauważyłam ze muszę częściej jeść , bo ssie mnie...i piersi mi sie powiększyły...mam takie jak kiedyś przed pierwszą ciążą...ech zeby tak zawsze było
dzwoneczek82 dzięki za zainteresowanie:)
biniu_s a co u Ciebie??? Jak sie czujesz i kiedy masz wizytę u lekarza???
ja miałam przeziębienie pęcherza w ciąży i mi gin dał UROSEPT na to. zwalcza tez jakieś bakterie moczowe, z ktorymi z kolei sie borykałam na koniec ciązy.odezwał się mój dawny problem - pęcherz:( zawsze brałam na to leki a teraz czopka, nie mogę.
o ...to teraz na serio masz luzik hihija w dwóch poprezdnich ciazach wymiotowałm długo około 4 miesiecy i
ja teżWe wtorek do lekarza, zobaczymy co nowego powie?
dobrze ze masz niedługo wizytę to skonsultujesz sie z lekarzem...mój dawny problem - pęcherz:( zawsze brałam na to leki a teraz czopka, nie mogę.
no to czekamy na wieściDo lekarza idę w poniedziałek 01.08.
Ja zawsze brałam jakiś antybiotyk (nie pamiętam nazwy) i dodatkowo FURAGINUM ale na ulotkach napisane że odpada w I trymestrze, a UROSEPT nigdy na mnie nie działał więc i teraz nie próbuję wogóle.ja miałam przeziębienie pęcherza w ciąży i mi gin dał UROSEPT na to. zwalcza tez jakieś bakterie moczowe, z ktorymi z kolei sie borykałam na koniec ciązy.odezwał się mój dawny problem - pęcherz:( zawsze brałam na to leki a teraz czopka, nie mogę.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość