zirafka ale pewnie sama na ten pierwszy spacer nie pojdziesz, nie..to cie maz podtrzyma
ha wogole nie pójdziemy bo od rana strasznie leje ... fatalna pogoda.. Kuba mi marudzi ... oczywiście przy sobocie wstał o 6 i wiecie jaki teraz jest.. taki do zbicia po dupci, nudzi, robi na złośc, rozdziera się .. zwariować mozna!!!!
a wogole jak dlugo sie pokarm zbiera?wszyscy mowia ze im czesciej sie dziecko przystawia tym wiecej pokarmu sie wytwarza..kurcze..u mnie nie zauwazylam tego, a Kalinka przy kazdym karmieniu wypije praktycznie z 2 piersi
u mnie co 3 godziny mlekowóz pełny i jak Maja nie wstaje to musz eodciągac bo mi kapie i cycki robia sie obolałe. A dodam, ze najada isę z jednego a z drugiego zawsze muszę ściągać ( tak kazała mi połozna robić ... zeby dziecko do końca wyssało z jednej piersi bo wtedy leci takie mleko pełnijesze i bardziej pozywne dla dziecka )... no i jak Maja spi to nie kaząła do końca ściagac tylko tyle, zeby przynieśc ulgę piersiom, bo im wicej odciaga sie to wtedy jest sygnał dl aorganizmu ze wiecej mleka trzeba produkoiwac no i się zaczyna nawał.