Agus,jak tam te skorcze?
Elibell,rozgadalysmy sie na watku szkolnym i tak pomyslalam zeby wejsc na ten emigrancki
pisalas ze macie park wodny,faaaaaajnie Wam jak sie zwie,zobacze jak daleko mamy do takiego?u nas w regionie nie ma,wszedzie niestety daleko...jedynie co to mamy Center parcs,ale to resort i niestety nikt z nas tam nie pracuje zeby miec wejsciowki kiedys bylismy ze znajomymi kilka razy
u nas w parku osiedlowym zrobili, frajda niesamowita i oczywiście czy zimno czy nie ktoś tam biega i sie moczy:):):) Link usunięty przez moderatora !!!
tutaj małe zdjatka są ale coś widać:)
Ostatnio zmieniony 22 lip 2011, 16:33 przez elibell, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej dziewczyny! U mnie ok, wlasnie M pojechal do pracy, dzisiaj rano poszlo mi troche sluzu z krwia wiec juz mam nadzieje ze cos sie bedzie dzis dzialo Skurczy jako tako nie mam, troche mnie bolalo z samego rana w kregoslupie jak na okres, lekko dalej boli, ale tak znosnie.. Wiec chyba teraz pozostaje mi czekac az zlapia mnie bardziej regularne skurcze Wiec ide sie polozyc jeszcze spac i wstane pozniej to zobaczymy jak bedzie.. Tylko nie wiem czy zasne teraz bo tak sie nakrecilam tym, ze moze juz dzis.. Trzymajcie kciuki!! Do pozniej jak cos
hej dziewczyny! jak tam u Was? ja juz mam malutkiego ze soba 40h skurczy, nie chcieli mnie wziac do szpitala pierwszego dnia i jak wrocilam nastepnego dopiero mi pecherz z wodami przebili i maly w 1,5h byl z nami :) tak sie ciesze takze teraz tyyyle roobty, ze masakra, ciagle karmienie, przewijanie, bujanie itp itp ale jestem taka szczesliwa :) moge go trzymac na rekach nawet jak padam z nog, jest po prostu uroczy.. :D maz wlasnie pojechal go zarejestrowac :) a ja mlodego nakarmilam i wsadzilam w ta bujana hustawke, spi jak aniolek :D pozdrowka dla Was )
Agus,ogromnie Ci gratuluje,przeslodki okruszek w podpisie!! tyle czekania i gdybania jak to bedzie i juz jest,ciesz sie chwila bo to tak szybko mija ze jeszcze zatesknisz
pochwal sie fotkami w wolnej chwili i powiedz jak cala przygoda ze szpitalem,jakie wrazenia masz po porodowe? a no i czy ta polozna przyblizona wage faktycznie wywrozyla?
u nas kolejny poniedzialek lubie poniedzialki bo mam wolne
nie mam planow/pomyslow na dzisiaj jeszcze ale mysle ze cosik sie wymysli,jak tylko pranko sie upierze,ogarne moje wlosy jako tako to moze w miasto pojdziemy
a na obiad co?
mimo, że nowa w tym wątku i ja gratuluję Agus. Naprawdę przesłodki maluszek!!!
A tak w ogóle to witam. jestem tutaj za namową Glizduni :)
W UK jesteśmy od miesiąca (ja i dzieci), a mąż od maja.
mieszkamy w Londynie (niestety :P ) :)