Witam kobitki :)
o
Cleo, cześć :) jeszcze się nie znamy
Gosia poród jak marzenie
Nina mam do Cibeie pytanko takie zupelnie z innej beczki, w ciąży można zedjmować farbę z włosów? chciałabym wrócić do naturalnego koloru, z góry dziękuje za pomoc :*
dziś od rana walcze z paskudnym bólem w dole brzucha, po lewej stronie, powoli staje się nie do zniesienia

odam że boli cały czas, a czasem tak przeszywająco, wiecie dziewczyny o czym może świadzczyć? do tego brzuch starsznie twardy, napięty.
kurcze wczoraj byłam na obiedzie o moich potencjalnych teściów, pomimo nienawiści jaką mnie dażą zostałąm zaproszona, z okzaji imienien jego matki, chcąc niechcąc musiałam iśc. eh w głowie się nie mieści co wyrabiają Ci ludzie, były tortile i jakimś cudownym trafem o jedną sztukę za mało, pani domu obeszła cały stół by dojść do mnie i powiedzieć dla Ciebie brakło, nic nie dostaniesz. jak wszyscy jedli wałczyłam ze łzami, później słuchałam wywodów jak to nie ma różnicy czy mój synek będzie mówił do taty, "tato" czy "wujku". by na koniec usłyszeć, że jedyne co mogą dać to 200 zł na czynsz, hm swoją drogą ciekawe, gdzie czynsz tyle wyniesie

(
a jeszcze tak niedawno obiecywali, że będą się dokładać...
Joanna gratuluję

a swoją drogą miałaś termin chwilke po mnie, a tu niespodzianka