nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!

01 sie 2011, 17:35

a skurcze dalej masz nieregularne czy jak?
a z tymi skurczami to różnie heh. Już sama się pogubiłam. Ostatnio jakieś 3-4godziny mam spokoju :-), za to brzuch mi się spina strasznie, ale to nie jest bolesne. Lepiej żebym dziś nie rodziła. Mój mąż pojechał ponurkować z kolegami (takie jego hobby) i ze 3godziny go nie będzie, a wiadomo, ze jak będzie w wodzie to się do niego nie dodzwonie :ico_sorki:. Więc lepiej jutro :ico_noniewiem:

[ Dodano: 01-08-2011, 17:37 ]
Agus ja niestety mam tak jak Ty, zazwyczaj małe piersi ... miseczka A-B. Podczas ciąży dużo mi nie urosły, może raptem jeden rozmiar. Ciekawe jak będzie podczas karmienia :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 17:48

Agus 22 stopnie i koniecznie wietrz, jak sie boisz o przeziebienie to poubieraj Malego i go weranduj :ico_noniewiem:

ja zobacze teraz wyplate A. po tylu dniach wolnego,obym nie padla trupem :ico_sorki:

[ Dodano: 01-08-2011, 17:50 ]
malinka no wlasnie co to za wymioty ja wziely? no i co lekarz powiedzial na to zapalenie skory?
ja pamietam jak Milcia dostala uczulenia na chusteczki Dady to lekarka musiala przepisac masc ze sterydem bo niczym nie szlo tego wyleczyc..

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

01 sie 2011, 17:52

Ja tak na sekunde. Później doczytam. Ja już jestem po.
Markus urodził się 29 lipca o godzinie 22:58. Ważył 3120 i ma 51cm.
Poród lżejszy jak z pierwszym synem aczkolwiek dłuższy.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
in.your.mouths
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

01 sie 2011, 17:53

Witam kobitki :)
o Cleo, cześć :) jeszcze się nie znamy
Gosia poród jak marzenie :ico_brawa_01:
Nina mam do Cibeie pytanko takie zupelnie z innej beczki, w ciąży można zedjmować farbę z włosów? chciałabym wrócić do naturalnego koloru, z góry dziękuje za pomoc :*

dziś od rana walcze z paskudnym bólem w dole brzucha, po lewej stronie, powoli staje się nie do zniesienia :( odam że boli cały czas, a czasem tak przeszywająco, wiecie dziewczyny o czym może świadzczyć? do tego brzuch starsznie twardy, napięty.
kurcze wczoraj byłam na obiedzie o moich potencjalnych teściów, pomimo nienawiści jaką mnie dażą zostałąm zaproszona, z okzaji imienien jego matki, chcąc niechcąc musiałam iśc. eh w głowie się nie mieści co wyrabiają Ci ludzie, były tortile i jakimś cudownym trafem o jedną sztukę za mało, pani domu obeszła cały stół by dojść do mnie i powiedzieć dla Ciebie brakło, nic nie dostaniesz. jak wszyscy jedli wałczyłam ze łzami, później słuchałam wywodów jak to nie ma różnicy czy mój synek będzie mówił do taty, "tato" czy "wujku". by na koniec usłyszeć, że jedyne co mogą dać to 200 zł na czynsz, hm swoją drogą ciekawe, gdzie czynsz tyle wyniesie :((
a jeszcze tak niedawno obiecywali, że będą się dokładać... :(

Joanna gratuluję :ico_brawa_01: a swoją drogą miałaś termin chwilke po mnie, a tu niespodzianka

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 18:06

ja mam teraz stanik 75 C, normalnie nosilam B wiec wielkie roznicy nie ma, chyba ze piersi sa do pelna wypelnione i twarde no to pewnie w D mialyby wiecej swobody :ico_haha_01:

[ Dodano: 01-08-2011, 18:11 ]
joanna zjawia sie i znika, a taka wiadomosc zapodala..no gratulacje i jakie oryginalne imie dla synka :ico_brawa_01:
in your mouths nie zartuj i ty tam przy tym stole siedzialas?co na to twoj narzeczony, to przeciez niedorzeczne zeby obiadu dla goscia zabraklo, przeciez od gosci sie zaczyna..matkosci..a co twoja przyszla tesciowa ma do ciebie?ze co, ze wpadliscie i ma taka awersje? :ico_olaboga:
a wy bedziecie wynajmowac mieszkanie a nie ma srodkow?twoj nie pracuje?

nina0226

01 sie 2011, 18:21

wow Joannna no to zaszalałaś. Wyprzedziłaś dużo sierpniówek heh. GRATULACJE!!!
Ale jeszcze miejsce pierwszej sierpniówki jest wolne... muszę się sprężać haha :-D

in.your.mouths jeśli chodzi o te bóle, to pewnie masz skurcze, także patrz, bo zaraz może się zacząć coś dziać. Natomiast wracać do swojego koloru hmm, a z jakiego na jaki?
Co do Twojej przyszłej teściowej, to o co jej chodziło?! Jaka bezczelna, kurde no! Rodzina mojego męża też mnie nie lubi, ale przynajmniej pozory robią i zawsze udają tych najlepszych, żeby zwalić na mnie winę. Ale nigdy się nie spotkałam z czymś takim. Co za tupet pfff. Chyba bym nie wytrzymała na Twoim miejscu, podziwiam, że tam im czegoś nie wypaliłaś!

Awatar użytkownika
in.your.mouths
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

01 sie 2011, 18:30

właśnie jak miałam skurcze to zupełnie inczej to odczuwała :( eh już sama nie wiem czy te właściwe poznam.
Nina teraz mam rudy trochę bardziej sprany niż na zdjęciu, a naturalnie tak ciemny blond.

nie wiem, spotkało mnie dużo przykrości zich strony, ale to był szczyt, można kogoś nie lubić, ale jakieś granice kurde są...mieliśmy się wyprowadzać teraz wyskoczyli z tymi dwoma stówami, wszystko załatwione, a tu klapa :ico_placzek: :ico_placzek:

nina0226

01 sie 2011, 18:55

in.your.mouths Jeśli chodzi o schodzenie z koloru to bardzo niszczy włosy i zazwyczaj stosuje się takie drastyczne metody tylko w sytuacji gdy chcesz ściągnąć czarny z włosów. Natomiast u Ciebie nie będzie większych problemów do wrócenia do naturalnego. Ja bym radziła przejść się do jakiejś hurtowni fryzjerskiej i posprawdzać palety kolorów i wybrać najbardziej przypominający Twój naturalny. Możesz też poprosić o takie palety u fryzjerki, ale często nie mają one wszystkich możliwych kolorów, ze wszystkich firm. Jak będzie przypominał Twój naturalny, to jak będą odrosty, to nie będzie różnicy i nie trzeba będzie ich malować, wtedy sobie stopniowo włoski same wrócą do stanu z przed farbowania.

No to fakt, takie zachowanie to szczyt wszystkiego. Nie dziwie się, że jest Ci przykro! 200zł pffff na pewno nie da się za taką kwotę wynająć mieszkania. A Twój narzeczony, pracuje? Co on w ogóle na to jak Cie potraktowali? Stanął jakoś w Twojej obronie?

A co do skurczy, to jeśli są przepowiadające to możesz łyknąć nospe i podziała. Jeśli nie podziała, to znaczy, że są to te właściwe i zaczął się poród :-). Ja tak teraz robię, bo też miałam kilka fałszywych alarmów i już zgłupiałam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

01 sie 2011, 19:24

in.your.mouths beznadziejna ta Twoja teściowa :ico_zly: Ja bym nie wytrzymała i powiedziała jej co myślę. A Twoj narzeczony Cię nie broni?

Joanna gratulacje! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2011, 19:27

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”