Beti tak ja nuie czuje tego odcinka i jak pytałam mojej kolezanki to tez nie czuja no i położna powiedziałe ze tak ma być, bo przeciez te nerwy były przecięte i troche minie nim wszystko wróci do normy.Laski po cesarce, powiedzcie mi czy Wy też macie taki pasek na brzuchu gdzie nie czujecie skóry? Wiem, że to związane pewnie z cięciem nerwów, ale ciekawa jestem jak długo to sie utrzymuje????
I jeszcze mi powiedzcie czy jak robicie siku to macie takie niemiłosierne parcie na pęcherz, że az trzeba przerwe zrobić i sikac w dwóch ratach
my mamy tez z fishera i bardzo chwaliłam ją sobie przyu Kubie teraz na razie nie wyciągam bo mała fajnie spi ztym, ze dzisiajesza nocka okropna... cos jednak pobolewa ją ten brzuszek bo się napręża i płacze i nogi do góry bierze i dopiero jak jej kupa pójdzie to jest ukga i usypia z tym, ze dzisiaj zanim posżła ta kupa to zeszło prawie do północykochana to jest ta kołyska od Fisher Price
Popłakałam się jak przeczytałam co u Ciebie Tosiu. Przykro mi, że musisz przez to przechodzić. Będę się za was modlić, żeby jak najszybciej Juluś doszedł do siebie i wrócił do domku. Jesteś bardzo dzielna. Trzymaj się cieplutko!!!
wcześniej nie byłam taka zajęta, a też nie chciało mu się wychodzić heh. A teraz po prostu muszę się czymś zająć, żeby nie zbzikować, bo leżenie i czekanie kiedy wyjdzie trochę frustruje.Nina moze Twoj maluszek wie, ze Mamcia zajeta ciagle wiec jeszcze siedzi zeby Ci nie przeszkadzac?
czemu nieNinka może 7 sierpień w moje urodzinki.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość