- a od wczoraj znwou sie staramy,co ma byc to bedzie,chyba,ze lekarz zaboni,to przerwiemyzaczeliście od tego cyklu?
nie martw sie to minie a przytylas duzo ?? moze postaraj sie zmienic cos w swojej diecie ..zamiast przekasek jedz owoce i warzywa .. lub pij geste soki ktore napelniaja brzuszek i tlumia glod... przynajmniej u mnie tak to dziala jak napije sie gestego soku np marchew i brzoskwinia czuje sie najedzona i nie mam juz ochoty na podjadanie miedzy posilkamija nie jem , aj po prostu żrę, ciągle, nieustannie.
zaciskam kciuki- a od wczoraj znwou sie staramy,co ma byc to bedzie,
hura, hura, hura!!!!witacje ... u mnie bol gardla minol juz jestem zdrowa ... plamienie powoli ustaje
ogolnie to nie czuje ze sie szybciej mecze ... nie mam apetytu ... czasami zgaga, wzdecia ale to chyba wszystko aaa ... piersi mi urosly i bardzo bola a jak to jest u ciebie ??kingoza, super!!! A jak sie czujesz?? masz już jakieś dolegliwości ciążowe?
zobaczysz ze wszystkim wszystko sie ulozy i bedziemy juz za niedlugo mamusiami bardzo w to wierze twoj dzidzius napewno jest silny i nic mu nie bedzie
j ale coraz więcej problemów z tym moim pęcherzem i nerkami, antybiotyk nie pomógł, dostałam jakiegoś obrzęku z prawej strony na wysokości nerki i cały brzuch jakby mi spuchł, taki nadęty jakiś.
3 majcie kciuki, żeby przez te problemy dzidzi nic się nie stało.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość