dokładnie, bo na ranie też mam opatrunek. We wtorek idę na zdjęcie szwów.Ninie chodziło chyba o piersi.
No wszyscy mowia ze tak do 2 miesiaca powinien zaczac czuc roznice miedzy noca a dniem.. To jeszcze z 2 tyg.- u mnie Marysia spała na brzuchu i to u mnie aby jej było dobrze ale wydaje mi się że twój maluszek się nie przestawił i w dzień zachowuje się jak w nocy a w nocy jak w dzień.
A to chyba normalnie w takim razieAguś co do karmienia to mi chodziło o to, że razem wszystkiego czyli zmieniania pieluszek, karmienia z dwóch cycków i od bekiwania mamy z godzinkę-półtorej, a nie, że wisi mi na cycku aż tyle.
Ja mialam w 4 albo 5 dobie.A mam pytanie: w której dobie miałyście nawał pokarmu? Bo ja czekam i czekam na ten nawał a tu nic, hmmm możliwe, że w ogóle go mieć nie będę?
I co zrobić jeśli małemu się nie odbije po dłuższym czasie, potem go kładę, a on ma odruch wymiotny. Zostawić go tak na boczku, czy wziąć jeszcze raz i spróbować od beknąć?
Ze mnie nadal leci ale taka jakby 'wyblakla' krew. I czasami jest tak ze caly dzien nic a potem nagle troche a czasami caly dzien po trochu:/I jak długo trwa u was połóg, tzn ten etap krwawienia? Bo ja już znacznie mniej krwawię niż na początku, ale nadal coś tam leci.
Polozylam go tak sobie na brzuchu i piersiach i uspokoil sie w sekunde doslownie.. Pozniej znow sie zdenerwowal ale okazalo sie ze troche zglodnial wiec teraz go bede klasc na brzuszku od czasu do czasu :)aguś na brzuszku możesz ukladac w takiej żabiej pozycji z nóżkami pod brzuszkiem. Pozycja jest dobra dla bioderek i pediatra, a potem i ortopeda zalecali żeby tak układać.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość