mal, szczerze to nie bardzo stosuje się do diety ale na szczęście nic mi nie jest i nie mam żadnych dolegliwości jak się za bardzo objem
Czuje się wyśmienicie i nie boję sie w końcu że znowu będe miałam jakiś nocny atak
karina22, najważniejsze że ci się układa będziesz miała co robić z trójką dzieciaczków
mal, jak ten czas leci po dzieciach widać to najbardziej
justyna25, to masz dobrze
ja musiałam długo dietę stosować bo inaczej ledwo ciut za dużo czegoś zjadam i już bolało mnie szczególnie o tłuszczu mówię ,że nie dość że w ogóle jem tłuszczu jak na lekarstwo to jeszcze to trochę mi szkodziło ,jeśli jakieś mięso jadłam to tylko pieczone w piekarniku bez jakiegokolwiek tłuszczu ,wszystko chude ,za to twarogowe mi pasowało no i nie odbija mi się po świeższym ogórki ,po raz pierwszy od bardzo wielu lat
ale fakt że warto było się poświęcić bo teraz nie ma ataku
Hej, dziewczyny!
Widziałam, że myślicie tylko o dzieciach. Owszem to ważne, ale może pora też pomyśleć troszkę o sobie:) Ja tak właśnie zrobiłam:) Wraz z koleżanką szukałyśmy jakiegoś klubu fitness w Bydgoszczy i napotkałam taką stronkę Link usunięty przez moderatora ze względu na reklamę !
Mają tam fitness kluby nie tylko z Bydgoszczy.
Pozdrawiam,
Aśka;)
Ostatnio zmieniony 10 sie 2011, 13:52 przez Aśka25, łącznie zmieniany 1 raz.
karina22, i to jest dobra opcja ,przynajmniej na dzień dzisiejszy i taki deszczowy jeszcze
czekam niecierpliwie bo w przyszłym tygodniu ma być cieplutko i wybieram się z Zuzią na basen może uda mi się jeszcze jak taka pogoda będzie troszkę się opalić jeszcze
bo tego zimna jest tyle w ciągu roku