Może głupie pytanie ale gdzie ci sie ta sucha skóra zrobiła? Na brzuchu ?strasznie mi się ostatnio sucha skóra zrobiła, aż mam krostki![]()
Mój znajomy ostatnio szedl i tez nie wiedział co kupić .Siostra mu poradziła że jeśli używają pampersów to tego nigdy nie bedzie za duzo i kupil duza pakę pampków. Z ubrankami i zabawkami to roznie bywa, czasem sie może nie spodobać, albo w gust nie trafi.Dziewczyny mam pytanie co kupic dla dziecka na pępkowe za ok 100zł poza ubrankami i pluszakami.??
jak my szliśmy na pępkowe do koleżanki to kupiłam jej pluszaka-pozytywkę, czapeczkę śliczną dla małego, chusteczki Nivea w pudełku plastikowym, herbatkę dla karmiacych hipp i w sumie wydałam 90zł na toDziewczyny mam pytanie co kupic dla dziecka na pępkowe za ok 100zł poza ubrankami i pluszakami.??
u nas sie kupuje dla dziecka coś w pierwsze odwiedzinyU nas w PL sie kupuje tak czy to ja zacofana jestem?
a ja od babci ostatnio słyszałam, że jak dziecko ma dużo włosów to jest ciężki poródnasi dziadkowie to kiedyś nosili kg cukru
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość