moje dziecko spalo dzis w dzien 3 godz

nakarmie ja, niby spi, odkladam ja, niby dalej spi, a za minute otwiera oczy, ze juz niby wyspana

no tak ale Twoje dziecko po prostu takie jest, że lubi być na rękach, a mój mały ładnie sobie leżał zawsze w kołysce, nawet jak nie spał, a teraz płacze i ciągle chce cycki, dlaczego? Coś go boli może, albo się nie najada, nie wiem o co chodzi?moje dziecko spalo dzis w dzien 3 godz czy to aby nie za malo??
nakarmie ja, niby spi, odkladam ja, niby dalej spi, a za minute otwiera oczy, ze juz niby wyspana
ja sobie tłumacze, że taki dzień po prostu. U nas dzis to samo, tyle że przy flaszce]dzisiaj moje dziecko daje czadu. Od 12 ciągle na cycu, dlaczego tak jest? czy jest aż tak głodny? Co uśnie, odbeknę go i położę, to za jakąś chwile znowu płacz. Czy go coś boli czy o co chodzi?
no własnie, jak z tym slubem wyszło?ladybird23, nina i jak z tym slubem brata twojego meza?
byla rodzina wogole zobaczyc dzieciaka?
ja to z kolei strasznie chuda się zrobiłam, ręce i nogi mam jak anorektyczka, że aż brzydko. Tylko troszkę brzuszka mi zostało, i cycki jak balonyja od porodu zgubiłąm - 12 kg ... ale mi zostało jeszcze 8 ...taaaa ... więc sie trzymam tego gotowanego, peiczonego kurczaka ... i uważam co jem - ze względu na Bartoszka i ze względu na moja wage - bo gruba jestem normalnie...
mi właśnie położna kazała zjeśc kilka śliwek suszonych jak mała nie może zrobic kupki... a poza tym to daje jej tą herbatkę z koperku co jest od pierwszego tygodnia no i robi nawet nawet z tym, ze wkurza mnie z tymi kupami bo zawsze jak ją wykąpię to usra się po pachy no!!1jak i sliweczki suszone na lepsza kupkę
ja to z kolei strasznie chuda się zrobiłam, ręce i nogi mam jak anorektyczka, że aż brzydko. Tylko troszkę brzuszka mi zostało, i cycki jak balony
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość