no ja dostane wózek od kuzynki i mam jeszcze po mikim mikrus alu sprint ,więc jakoś tą zimę przebolejemy ,a później szybko spacerówka bo lżejsza jest i na pewno mi łatwiej będzie .
Ika202, przed chwilą oglądałam dokładnie taką samą na tablicy
Mnie się wydaje że chyba jeszcze jest troszkę czasu. Ale jak masz faktycznie okazję to czemu nie. Z resztą jak będzie chłopak to zawsze możesz położyć na huśtawkę niebieski kocyk i też będzie
Gabi, z tymi wózkami to jest horror za duży wybór mamy i szczerze ci powiem że to dobre rozwiązanie kupić tanio nawet używkę
Z resztą jak będzie chłopak to zawsze możesz położyć na huśtawkę niebieski kocyk i też będzie
jakbym mojego męża słyszała no my już zaczęliśmy wszystko kompletować bo później zima trzeba będzie opał kupić i szkoła dzieciaków to tez koszta ,kołyskę tez już mamy
Aga26, ja mam wózeczek chicco i nie narzekam z tym ze ja mam taki jak ten
ten S3 też mi się podoba no ale nie bedę kupowała innego wózka skoro mam ten w stanie wręcz idealnym Izuś[/b miło że pytasz tak tak jest ok a czuję sie tak jak bym w nie była tyle że brzuszek i jego wiercący się lokator mi przypomina o istnieniu
ja właśnie przechodzę 2 najgorszą ciążę w swoim życiu
a co się dzieje????
ja pierwsze 13 tc tez miałam wyjęte z życiorysu wieczne mdłosci i zmęczenie co prawda przytulanki z wc miałam tylko 5 razy ale było tragicznie
dokładnie to co piszesz ,mdłości,wymioty,ból brzucha,krwawienia,zgaga,branie tych głupich tabletek ,zero siły na nic ,horror!!!!!!!!!!! dzisiaj robiłam badania jestem ciekawa jakie będą wyniki zwłaszcza krwi ,bo wcale bym się nie zdziwiła gdybym znowu anemie miała
13tc powiadasz to jest szansa że niedługo minie i fajnie by było jakby mi te pryszcze z twarzy poschodziły ,bo są wielkie i ropne i boli mnie cała twarz