elibell
4000 - letni staruszek

12 sie 2011, 21:59

Stawiam za kolejny tc
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a no ciszej jakoś, wszystkie już umęczone i odypiają chyba, tylko ja coś nie mogę ani w noc ani w dzień się zdżemnąć i znów nerwowa zaczynam się robić. Kiedy to minie??? Pewno nigdy już hahahahha

Jutro kilka godzin dziewczyn kolezanki mam pilnować, jejuś mam nadzieję, że sobie dam radę, choć one ze mną to grzeczne są a i Eliza przy nich weselsza bo ma zajęcie, dziś jak sie rozstawała z Olą to mi scene zrobiła i wyła dobre pół godziny.
A jutro jak pogoda pozwoli idziemy do przedszkola na imprezkę, ma być malowanie twarzy, wyprzedaż samochodowa, zamek dmuchany, BBQ, lody itp itd, więc zajecie będzie i się nudzić nie będziemy na pewno:)

karina22
Beze mnie to forum nie istnieje!

13 sie 2011, 08:38

witajcie z rana :-) :ico_ciezarowka:

ja tak jak zwykle na sekunde zupełnie czasu nie mam :ico_noniewiem: ,wczoraj bylismy na powtórkowym usg,żeby zerknac czy cos sie zmieniło,i z nereczkami wsio ok :ico_brawa_01: ,ale nadalp[ępowina wokół szyi .Oliwka non stop tuli sie do niej :ico_noniewiem: ,Waży już 2505,czyli klopsik :-D ,mierzy około 45 cm,i jest cały czas tydzien starsza niż termin z OM.

A tak ogólnie to totalnie obolała jestem,i jednego czego mi sie chce to spać i płakać :ico_noniewiem:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

13 sie 2011, 08:52

Witam z :ico_kawa:

Łóżeczko już stoi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No cudne jest :-D Napatrzeć się nie mogę :ico_brawa_01:
Teraz to mi się będą te dni dłużyły do porodu.. A już bym chciała to moje maleństwo w tym łóżeczku oglądać :-D

karina22

13 sie 2011, 08:55

marcz89, teraz to masz z górki,jeszcze troszke i malenstwo będzie z wami :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2011, 09:18

Dzien doberek :-)

melduje sie, ze zyjemy, nie mialam za bardzo czasu,kiedy wejsc i cos napisac, ale podczytywalam, zeby nie miec za duzo zaleglosci.

No juz jestem spokojniejsza, wszystkie ciuszki poprane i poukladane, tylko teraz poprasowac musze, ale to stopniowo.
Zostala mi tylko posciel, kocyk i pieluchy tetrowe noi pokrowiec z fotelika.

My juz po malowanoi, wszystko tak swiezo ladnie wyglada, dzis bedziemy ustawiac juz sypialnie tak jak ma byc, bo musimy przestaiwc lozko nasze pod okno, bo lozeczka nie bedziemy mieli gdzie wstawic i dzis juz bedzie lozeczko stalo w sypialni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz nie moge sie doczekac.

Kocura Bura, noo to kawal syncia bedziesz miala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , najwazniejsze, ze wszystko ok noi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzien, juz niedlugo, ale Co dobrze :ico_brawa_01:
marcz, no to ladnie wazy juz dzidzia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wybaczcie, ze nie odpisze wszystkim, ale po prostu nie pamietam :ico_wstydzioch:
Rzucilo mi sie w oczy to co izus pisala o sikaniu

izus, ja mam tak samo z tym siusianiem, noby sie wysikam, ale jeszcze leci,,wlasnie zastanawialam sie co to jest, nie pomyslalam wlasnie o tym, ze dzidzia moze na cewke uciskac

A co do klucia w szyjce to tez mam czasami, a boli jak cholierka :ico_olaboga:

Milej sobotki zycze laseczki

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

13 sie 2011, 11:07

Witam sobotnio :)

My pospaliśmy sobie do 9.Fajnie tak móc sobie raz na jakiś czas poleżeć i poprzytulać nie spiesząc nigdzie. Śniadanko zjedzone, lista zakupów zrobiona i mąż już pojechał do miasta a ja szybko mam zamiar ogarnąć domek i jak wróci to zrobimy tylko bananowca na zimno i jakiegoś jabłkowca by było coś na słodko.

Ja powiem wam że nie mam problemu z spaniem . Wręcz przeciwnie , spałabym i spała . Wczoraj położyłam sie o 22 i spałam do 7 nie wstając ani razu siku co jest cudem bo zawsze wstaje jakoś 4 razy w nocy .Aż się rano zdziwiłam że to juz ranek a ja nie byłam w wc hehe

Dobra mykam by sie wyrobić z wszystkim i weekendować.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2011, 11:52

hej :ico_kawa:

inia :ico_brawa_01: za kolejny tydzień

Marcz a Tobie za kolejne okienko :ico_brawa_01:
My juz po malowanoi, wszystko tak swiezo ladnie wyglada, dzis bedziemy ustawiac juz sypialnie tak jak ma byc, bo musimy przestaiwc lozko nasze pod okno, bo lozeczka nie bedziemy mieli gdzie wstawic i dzis juz bedzie lozeczko stalo w sypialni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz nie moge sie doczekac.
super :ico_brawa_01: pochwal sie potem jak wyszło :ico_sorki:

a z sikaniem to mam tak cały czas, nosze wkładki bo normalnie popuszczam :ico_olaboga: po każdej wizycie w toalecie mi coś zawsze pokapuje :ico_wstydzioch: masakra no :/
i z nereczkami wsio ok :ico_brawa_01: ,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no to dobrze ze wszystko oki :ico_sorki:
a pępowinką duzo dzieci owiniętych jest, takie wiercioszki z nich :ico_olaboga:
Majcia też byla owinieta :ico_noniewiem:

[ Dodano: 13-08-2011, 11:54 ]
a ja własnie zrobiłam ten red velvet cake i szczerze to nie wyszło :ico_noniewiem:
nie jest czerwone tylko brązowe
a krem sie zwarzył :ico_noniewiem: no ale zrobie zwykły krem i bedzie tort kakaowy

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sie 2011, 12:05

nosze wkładki bo normalnie popuszczam :ico_olaboga: po każdej wizycie w toalecie mi coś zawsze pokapuje :ico_wstydzioch: masakra no :/
mam dokladnie to samo :ico_wstydzioch:

Dziewczyny mam zamiar kupic taki zestaw butelek Tomme Tippee
Obrazek

Obrazek

Bedzie dobry na poczatek i czy wystarczy :ico_noniewiem:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

13 sie 2011, 12:13

Ja kupiłam podobny a aventu za 50 zł.
4 butelki tam były 2 250ml, 2 po 125ml, smoczek i szczotka do mycia butelek.
I myślę, że to wystarczająca ilość:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sie 2011, 12:59

inia za kolejny tydzień

Marcz a Tobie za kolejne okienko
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a z sikaniem to mam tak cały czas, nosze wkładki bo normalnie popuszczam po każdej wizycie w toalecie mi coś zawsze pokapuje masakra no
ja mam to samo cały czas wkladki nnosze nawet w nocy, jak psikam to tez mi uleci siku, albo przy wymiotowaniu bo czasem mi się zdarza. wredne to bo cała posikana bym chodziła, i mało to komfortowe uczucie zaciskać nogi jak psikam :ico_zly:
Bedzie dobry na poczatek i czy wystarczy
ja go Pati mam zakupiony, niekapek przyda sie potem, fajne te buteleczki, ja wszystko z tommee tippee pokupiłam a i jeszcze dodatkowo moja mama kupiła mi 2 różowe butelki bo się jej podobały.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us i wydaje mi się że w zupesci wystarczy ten zestaw startowy. Nawet sa w nim 2 smoczki /numer 2/ na zmiane po 3 miesiącu :-D

[ Dodano: 13-08-2011, 13:08 ]
ja mam juz wszytsko wysprzatane z fotografem tez zalatwiłam sesję dla znajomych i przy okazji dla naszej Oliwki. Kupiłam im jeszcze album na wklejanie zdjęć.

U nas taka duchota ze padnąć można najchetniej bym wskoczyła do zimego basenu :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”