Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

14 sie 2011, 08:34

Witam się z niedzielną :ico_kawa:

Coś mnie głowa od rana boli :ico_noniewiem: mam nadzieję że z dniem to rozchodzę.
Pogoda zapowiada się całkiem fajna więc pewnie na jakiś większy spacerek się wybierzemy :-)

Beatka78, Ika202, ciekawa jestem czy się Wam ten test sprawdzi :-D
riterka, nie ma za co :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

14 sie 2011, 10:16

:-D :-D widzę że dziś i wczoraj była akcja TEST SODOWY :-D
ja też dziś z rana zrobiłam i ta soda u mnie bez reakcji :ico_noniewiem: ja to bym się cieszyła gdyby się sprawdził tescik sodowy :-D ale gin na ostatniej wizycie powiedział że chłopak siedzi w brzuszku :ico_noniewiem: Dobrze że we wtorek wizyta to mi rozwieje wątpliwości :-D

[ Dodano: 14-08-2011, 12:34 ]
dziewczyny bo ja ciągle myśle o tej sodzie to się miało spienić czy tylko szumieć bo pianki nie było ani troche a w szum aż tak bardzo się nie wsłuchiwałam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sie 2011, 23:43

Co dzisiaj takie pustki :ico_szoking: :ico_szoking:
dziewczyny bo ja ciągle myśle o tej sodzie to się miało spienić czy tylko szumieć bo pianki nie było ani troche a w szum aż tak bardzo się nie wsłuchiwałam
to już ci Beata odpowiedzieć musi bo to ona jest expertką :ico_oczko:
a ja dzisiaj od rana na zakupach ,najpierw pojechaliśmy na giełdę ,bo chciałam kupić jakieś rzeczy dla mojego Kubusia do szkoły i powiem wam że mi się udało ,sama bluza jest tak rewelacyjna ,i drugiej takiej na całej giełdzie nie było jestem super zadowolona ,dorwałam też super spodnie dla niego takie lujówy z łańcuchem z boku mój mały mężczyzna będzie w tym wyglądał (sam to mówi) jak ziomek z poziomek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mój mąż oczywiście co ciuszki dla dziecka widział to musiał sie zatrzymać ,już sobie wybrał taki komplecik "kibicuje z moim tatą" z biało-czerwonych barwach i oczywiście body z napisami "od jutra będę grzeczna" i "księżniczka tatusia"oczywiście musiałam mu przypominać że przyjechaliśmy kupić rzeczy Kubusiowi na ciuszki dla maleństwa będzie czas ,za to mi kupił 4 pary spodni,leginsy,bieliznę (bo od rana miałam maruda że cycki mi się w żadnym staniku nie mieszczą :ico_zly: ) a i w końcu mam rewelacyjne mebelki dla dzieci jak je jutro skręcimy to wam pokaże :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 15 sie 2011, 01:01 przez Ika202, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

14 sie 2011, 23:54

Eska z tego co jak wiem to ma sie spienic lub zabulgotac wtedy chlopak
jesli nie ma zadnej reakcji to dziewczynka
oczywiscie to nie na 100%
na innym forum dizewczyna robila ten test z kapusty
a wiedziala ze ma chlopaka
i test wyszedl ciemny fiolet
wiec ja tak nie dokonca sie nastawiam z tymi testami
ale mimo tego w cos trzeba wierzyc

jutro mam usg o 15.30
strasznie sie stresuje :ico_sorki:

eSKa
4000 - letni staruszek

15 sie 2011, 09:04

z tego co jak wiem to ma sie spienic lub zabulgotac wtedy chlopak
jesli nie ma zadnej reakcji to dziewczynka
Dzięki Beatka, czyli z tego co piszesz u mnie z testu dziewczynka z usg chłopak :-D może parka mi tam siedzi :-D oczywiście biore te testy z przymrużeniem oka :ico_oczko:

Ika super że zakupki udane :ico_brawa_01: a twój męzu jaki hojny :-D
mi kupił 4 pary spodni,leginsy,bieliznę
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Czekamy na fotki mebli :ico_sorki: kurcze ja też bym musiała Olka troche obkupić w jakiś dresik dzinsy tenisówki , przedszkole tuż tuż . Znając siebie to poświęce troche czasu i na allegro pozamawiam :-D :-D
dla mojego Kubusia
u nas własnie teraz to imię na topie jest dla naszego bączka w brzuszku :-D :ico_haha_01:

[ Dodano: 15-08-2011, 09:10 ]
jutro mam usg o 15.30
strasznie sie stresuje :ico_sorki:
czym się stresujesz kochana, że coś z dzidzią może być nie tak ?? czy płcią?? :-)
Ja też jutro idę ale dopiero na 19.00 :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 sie 2011, 10:32

Hejka

Mnie znowu jakies przeziębienie próbuje dopaść :ico_zly: normalnie masakra :ico_zly: przed ciążą nie pamiętam kiedy chora byłam a w ciąży stale coś :ico_zly: ratuje się czosnkiem, cebulą i herbatkami. Mam nadzieję że nic się z tego nie wykluje :ico_sorki:

Beatka78, trzymam kciuki za jutrzejsze USG eSKa, Twoje też :-D
Ika202, fajowego masz męża :-) ja mojego w życiu nie zaciągnęłabym na ciuchowe zakupy :-)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2011, 10:57

:ico_kawa:
my w sobotę byliśmy na weselu
wczoraj u babci i wieczorem u braciaka na kolacji :-D
a dziś prawdopodobnie do teścia :ico_noniewiem: póki co R. w pracy także nie wiem jak to jeszcze będzie

aaaa i stawiam :ico_tort: za 5 okienko w suwaczku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_szoking:

opowiem wam co zrobiła moja 17 letnia siorka :ico_haha_01: dla mnie to kupa śmiechu i szczeście w nieszczęsciu ze to wyszło u braciaka na imprezce gdzie byliśmy tylko sami swoi a nie przy o obcych no ale do rzeczy

w domu w lodówce 0.5l wódki(zostało po wyjeździe weselnym mojego braciaka) nikt z tej butleki alkoholu nie nalewał ty;e ze odkręcili...no i my wczoraj z R. wybierając się do T. postanowiliśmy wziąć to buteleczkę aby chłopaki ja wypili :ico_oczko: zajeżdzamy zasiadmy do stołu T. polewa do kieliszków wypijają i :ico_szoking: :ico_szoking: tam jest zwykła WODA kranówka :ico_szoking: śmiechu było cała masa dobrze ze to z braciakiem a nie z kumplem z pracy R. pił :ico_haha_01:

no i jak wróciliśmy do domu po 22 pytamy siorkę co ona zrobiła z wódką a ta zaczęła się głupio śmiać więc już było wiadomo ze to ona no i co było powodem jej piątkowo-sobotowych nocnych przygód z WC :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 sie 2011, 12:39

Eska stresuje sie co by tam mojej Hani nic miedzy nogami nie uroslo

margolcia to mieliscie ubaw
ale taki przygody sa najlepsze
szczegolnie na imprezkach
pozniej jest co opowiadac

:ico_brawa_01: za 5 okienko
my to leb w leb idziemy
ciekawe ktora sie pierwsza rozpakuje
pewnie ty bo ja chlopakow po 2 tygodnie przenosilam

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sie 2011, 12:56

Beatka78, ja urodziłam Igora 4 dni przed terminem zobaczymy jak to teraz bedzie...a moze tego samego dnia się rozpakujemy :)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 sie 2011, 16:27

margolcie fajnie by bylo

dziewczynki wrocilam z usg

jestem szczesliwa :509:
na 100% dziewczynka :ico_brawa_01:
pokazala sie jak ta lala :ico_brawa_01:
dziekuje wam za wiare w moja Hanie

gin powiedzial ze juz moge szalec po sklepach z rozowym