iw_rybka, a czemu w tym miesiącu nie dał ci zastrzyku??? już za poźno???
myśle ze mimo tego powinnaś intensywnie molestować męża

ja też nigdy nie czułam owulacji...wiec nie wiem jakie to uczucie

robisz nadal testy owulacyjne?
- nie,dalam sobie spokojrobisz nadal testy owulacyjne?
- chcial dac a potem stwierdzil,ze jeszcze poczekamy,ze dzis swieto itd a ja na to przystalam,musialabym szukac dyzurnej apteki,znowu wracac do niego azostawilam dzieci kolezance i nie chcialam przeginac,troche czasu by to zajeloiw_rybka, a czemu w tym miesiącu nie dał ci zastrzyku???
- fakt,maz wczoraj zmeczony byl po nocy i wczesnie sapc poszedl,a ja juz nafoszona,ze on nie chceA my stwierdziliśmy,że te stania są do du.
tak to niestety jest.. u nas tez tak bylo, ze tylko o to chodzilo, zeby P. na czas zdarzyl w srodku skonczycKurcze,to jest naprawde ciezki i delikatny temat a,w pewnym momencie bliskosc jest na 2 miejscu a w glowie kolocze mysl - czy sie uda????Czy to juz??? Zwariowac mozna i relacje w malzenstwie popsuc
- no tak,a nawet wydaje mi sie bardziej,bo juz poczulam to uczucie,wiem jak to jest i tak bardzo chcialabym jeszcze jedno zycie powolac na swiatiw_ rybka Myślałam,że jak ma się już dzieci to nie wariuje się, a tutaj widzę,że jest podobnie.
- oczywiscie,zgadzam sie,tylko ile z nas ma taka samodyscypline i potrafi sobie powiedziec - "chce dziecko ale nie bede o tym myslec,tylko grzecznie poczekam az bedzie mi sie spoznial okres,bo przeciez skoro odstawilismy antykoncepcje,to napewno niebawem zajde w ciaze " - ja nie potrafieja uwazam ze nie powinno sie tak napalac..
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość