Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

16 sie 2011, 13:24

Martalka, u nas w Poznaniu tez w jednym z parków taką siłownię zrobili. fajna sprawa. za darmochę, a zawsze można pocwiczyc trochę.

Oj, my się modlimy o dziewczynkę tym razem! :ico_sorki: fajnie byłoby miec parkę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

17 sie 2011, 20:27

Hej
My wróciliśmy cali i zdrowi z nad morza było bardzo fajnie pogoda nam dopisała kopaliśmy się i Jasio też :-D rzadko bywam nad naszym polskim morze wole wyjazdy zagraniczne ale byłam naprawdę mile zaskoczona :ico_brawa_01:

Jasio jeszcze cycusia :-) próbuje odstawić go w dzień ale jest bardzo ciężko on naprawdę często cyca może będzie mi łatwiej jak do pracy wrócę :ico_noniewiem:

mam kilka fajnych fotek z sesji z nad morza coś wkleję :-)

[ Dodano: 17-08-2011, 20:36 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 22:08

kaczorek, sliczne zdjecia, jaka ty ladna jestes:)

teraz ja wkleje pare fotek z wyjazdu do Nalęczowa
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

18 sie 2011, 12:28

kaczorek, zdjęcia tak cudne, że aż nie moge od nich oderwac wzroku. a to gdzie jest sam Jasio po prostu urocze! :ico_brawa_01: wywołałabym sobie na waszym miejscu w wielkim formacie je :-D

u nas katar sie pojawil i jakiś lekki kaszelek. jutro idziemy do lekarki sprawdzic. mam nadzieje, ze to tylko przez zębole. :ico_sorki:

[ Dodano: 18-08-2011, 12:30 ]
wisnia3006, Zuzula w tej sukieneczce różowej śliczna laleczka :ico_brawa_01:
my tez dzis na jakiś spacerek wezmiemy aparacik :ico_sorki:
a gdzie reszta wakacyjnych fotek? :ico_haha_02:

NICOLA_1985

18 sie 2011, 17:59

hej laseczki
mnie trochę nie było, brak czasu przeważnie za moją nieobecność odpowiadał... eh
podjęłam się pracy przez internet w firmie sigma pro7 i jestem teraz na okresie próbnym, promuję abonamentową opiekę medyczną Signum

z nowości to Krystian chodzi od wczoraj juz tak bez trzymanki :ico_oczko: no i wychodzą mu zęby - luźne kupy i te sprawy.. marudzenie .. eh.. ale i tak nie jest chyba najgorzej
Karolina za półtorej tygodnia zaczyna przedszkole więc będę miała trochę luzu w domu i może uda mi się popracować nie tylko wieczorami i w nocy ale i w dzień, chociaż to bardziej Krystian mi nie daje popracować niż Karolina

marta witamy po długiej przerwie , może jakies aktualne foteczki dziewczynek??? :-D

Martalka my też mamy taką siłownię na powietrzu - super sprawa :-)

kaczorek piękne zdjęcia :ico_brawa_01:

tibby dziewczynka czy chłopczyk.. będzie co będzie byle zdrowe :ico_oczko:

:-D a właśnie mam pytanie ile tych luźnych kupek macie w ciągu dnia?? bo mój krystian tez coś ostatnio luźne puszcza...

wisnia super fotki Zuzi, jaka ona się duża wydaje jakby miała prawie dwa latka :-) a córka szwagierki to nieźle sobie waży... :ico_szoking: moja Karolina ma 4 lata i waży 16 kg...

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2011, 22:00

Witajcie z upalnych Węgier :-D :-D :-D :-D
Pogode mamy cudną całe dnie spędzamy na basenach dzieciaczki bardzo zadowolone
kaczorek, przepiękne zdjęcia
mi najbardziej podoba sie to drugie :-D :-D :-D :-D
wisnia3006, Zuzia super dziewczynka i zdecydowanie wygląda na więcej hihi ale ty to juz wiesz bo kazdy pewnie wam to mówi
Krystian chodzi od wczoraj juz tak bez trzymanki
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Krystianka

[ Dodano: 18-08-2011, 22:12 ]
kilka fotek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

18 sie 2011, 23:09

Hej
wisnia3006, super foteczki :-) Zuzia wygląda ślicznie
gozdzik, super że pogoda wam dopisuje pewnie naprawdę wypoczywacie. Zdjęcia super śliczne macie te dzieciaczki i powiem Ci że chyba pierwszy raz Cię widzę bo nawet nie wiedział że masz krótkie włosy zawsze myślałam że długie :ico_noniewiem:
Krystian chodzi od wczoraj juz tak bez trzymanki :ico_oczko:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Krystianka

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2011, 08:25

Witajcie :)
chyba pierwszy raz Cię widzę bo nawet nie wiedział że masz krótkie włosy zawsze myślałam że długie
dobrze mnie pamiętasz z długimi włosami :-D
całkiem niedawno dokonałam harakiri i moje włosy po tyłek właśnie teraz tak wyglądają :ico_oczko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sie 2011, 08:29

gozdzik, sliczne zdjecia, i nie zalujesz tych dlugich włosów

my zaraz idziemy na zakupy a pozniej na plac zabaw.
w pon mamy juz 2 rocznice slubu:)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

19 sie 2011, 08:45

Nicola, brawo dla Krystka za chodzenie. to teraz się zacznie :ico_haha_01: życzę bezwypadkowego samodzielnego odkrywania domu :ico_haha_01:
gozdzik, super zdjęcia! Jula taka śliczna panna! :ico_brawa_01: Barti zadowolony z basenu?

u nas z tymi kupami to było tak, ze czuc ich w ogole się nie czuło. i prawie co pielucha to kupa. jakies 4 dziennie były.

dziś chyba pójdziemy do lekarki z małym, bo katarzysko wstrętne go wzięło :ico_zly: w nocy najgorzej mu spac, bo wszystko spływa i beczy niesamowicie :ico_noniewiem: w zasadzie całą noc spał z nami :ico_noniewiem: kopniakom nie było konca. wszystko mnie boli od tego snu :ico_haha_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”