jak to dobrze obudzić się bez bólu głowy

Murchinson, od ciepła tak cierpisz na tą głowę, czy to migrena? A tabletki coś pomagają?
Migrena-niestety w spadku po mamie-a tabletki trochę łagodzą ból na tyle bym mogła usnąć. Wczoraj były 4 ibuprofeny forte ale jak będę u lekarza to poproszę o receptę na ketonal forte to najlepiej pomaga.
Aniusuper że już do nas wróciłaś.
Wiolabiedny Dawidek nacierpieć się musi przez te zastrzyki, oby szybko mu przeszło to zapalenie. Super, że uczulenia już nie ma. Ja teraz to nawet nie próbuję zmieniać mleka na zwykłe czy ha bo mało prawdopodobne by młodemu już przeszło (mój D miał skazę), a najgorsze jest to że to uczulenie które pojawiło się w zeszłym tygodniu to chyba od kaszki ryżowej bezsmakowej. Próbowałam mu dać jabłko tak jak pozwoliła pediatra ale za pierwszym razem wypluł, po tygodniu spróbowałam raz jeszcze i wtedy ryk i lament jak przy szczepieniu. No to nie daję wcale. Może jeszcze jest za mały, za jakiś miesiąc spróbuję raz jeszcze.
Robię ostatnie pranie, prasowanie i zaczynam nas pakować. Wczoraj chłopaki zmienili zdanie co do trasy i mamy się jednak gdzieś spotkać (nie pamiętam gdzie) i pojechać do muzeum kolejnictwa. To specjalnie dla mojego siostrzeńca bo on ma bzika na punkcie pociągów a miał obiecany przejazd spalinową wąskotorową ciuchcią w Rewalu ale w tym roku jest nieczynna więc będzie muzeum.
[ Dodano: 19-08-2011, 09:08 ]
wstała idę się zastrzelić