Dzis sobie niezdrowo dogodzę ale z samotnosi można
Oczywiście że tak a co , jak maleństwo sie urodzi i będziemy karmić piersią to chyba nie będziemy mogły sobie na takie smakołyki pozwolić.
Szkieletorek ubranka dzieciece zdradliwe są bo malutkie wydaje sie ich niewiele a tu prasuje, prasujesz i końca nie ma.
Oj tak .Racja racja .
Tobie również spokojnej nocki .
Ja tez jak pojem wieczorem to zaraz mnie spanie bierze .
Generalnie ja jestem przeciwna łapówom
No ja również bardzo przeciwna i ja nie chce dawać ale P się obawia że skoro do niej nie chodziłam to może nie być fajna.
Chociaż jak mnie mój gin skierował podczas starań na laparoskopie do Dębicy i do lekarza który byl z polecenia i nic mu nie daliśmy a był strasznie milutki bardzo miło wspominam go i opiekę.
Tak że może zależy od lekarza.
Ja też niemal codziennie muszę mieć drzemkę bo inaczej bardzo sie męczę do wieczora .
[ Dodano: 20-08-2011, 21:58 ]
Ja zrobiłam w końcu te porządki na górze .
Potem kąpiel i kolacja.Mama zrobiła sałatkę jarzynową.Kiedyś nie lubiłam jej bardzo ale w ciąży pokochałam i mogłabym jeść i jeść. Tylko że rzadko ja mama robi .
Teraz wcinam owoce bo tato kupił jak zwykle wielkie reklamówki.
Pojedzona jestem i tez zaczyna mnie brać śpioch , chyba się położę.
Córcia fika strasznie ale dziś o dziwo tak że jest to bardzo miłe a nie bolesne jak nie raz. Aha i od jakiegoś czasu tez mam kłucia tak na dole . Tylko że wygląda to tak że ukłuje mnie coś a raczej tak jak by mnie ktoś dźgnął bardzo mocno bo aż mnie zgina z bólu i przechodzi na chwile.I potem znów przez ułamek sekundy .Tez takie coś macie ?