szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

22 sie 2011, 13:42

opisuję mojemu M. szafki do końca co w której jest i jaki rozmiar
Ja też mam w planach akie cos zrobić .Ale na razie to nawet nie mam rozmiarowo posegregowanych ani uprasowanych . Przez te upały nie mam na nic siły.

Czekam na M. bo ma wcześniej wrócić z pracy ciekawa jestem co wykombinował na moje urodziny??
A jest z takich co lubią zaskoczyć ? Mój bardzo leniwy jest jeśli o to chodzi .

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2011, 13:48

padam na ryjek taki upał :ico_olaboga:

Maja właśnie zupe zjadła, ale wałęsa sie po domu i jeszcze spać nie chce :ico_noniewiem:

jak zasnie to sobie podłogi pomyje i znów ogarnięte bedzie, już dwa pranka zrobiłam :ico_oczko: kuchnie też ogarnełam ale pot po cyckach mi spływa hehe,

ide też zaraz farbować włosy, kupiłam szampon i czeka w łazience juz tydzień

[ Dodano: 22-08-2011, 13:51 ]
Ja też mam w planach akie cos zrobić .Ale na razie to nawet nie mam rozmiarowo posegregowanych ani uprasowanych . Przez te upały nie mam na nic siły.
ja tam nic nie opisuję, po co?
naszykuje sobie ciuszki na wyjscie ze szpitala wczesniej, zrobie ze trzy zestawy na różną pogodę i tyle :ico_oczko:
mam już wszystko poprane ale prasowac bede później :ico_oczko: jakby co to Przemek mi poprasuje ciuszki, ja nie lubie prasować :ico_haha_01: u nas w domu każdy sobie prasuje :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2011, 13:54

ide też zaraz farbować włosy, kupiłam szampon i czeka w łazience juz tydzień
mój Izuś tez stoi i patrzy na mnie od dłuższego czasu ale nie chce mi się znów paprać, siły nie mam totalnie.
ale pot po cyckach mi spływa hehe,
ja tylko ubranka ukladałam, ale 2 razy sie zgiełam i miałam to samo, ledwo odwróce się czy schyle po cos a na mnie 7 poty wychodzą.

Cos bym zrobila ale mi sie nie chce.
A jest z takich co lubią zaskoczyć
czasem ma prześwity :-D :-D
Ale na razie to nawet nie mam rozmiarowo posegregowanych ani uprasowanych . Przez te upały nie mam na nic siły.
ja własnie dzis to wszystko porobiłam, w czwartek jak będe wiedziała co mam zabrać do szpitala to wyciagne upiore i pakuje do torby.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2011, 13:54

ja poukładałam w komodzie, poprasowałam teraz wystarczy tylko łóżeczko ubrać ale jeszcze trochę musi pobyć na dworze żeby farba przestała śmierdzieć :ico_sorki:
farbować włosy,
ja przed porodem jakoś na początku września pojadę jeszcze pofarbować :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2011, 14:04

mam wrażenie ze u Majki w pokoju panuje wieczny burdel :ico_olaboga:
tam nie idzie posprzątac bo za chwile wygląda tak samo :ico_haha_01:
oj, musze ogarnać ten chaos :ico_haha_01:
wezne sie za to jutro,

szkoda ze ciuszki jeszcze mi nie zeszły na allegro :ico_noniewiem: wystawiłąm zestawy po 9-10 szt ciuszków za 25zł i nikt jeszcze nie kupił :ico_noniewiem:
to wychodzi po 2,50zł za sztuke :ico_noniewiem: już taniej sie nie da no :/
taka okazja, bo ciuszki na prawde są fajne, te gorsze to wszystkie chce porozdawać znajomym, tylko że też nie bardzo mam komu je dac
jedna koleżanka ma termin porodu tak jak ja i ona bedzie miec dziewczynkę to moze bedzie chciała :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sie 2011, 14:08

izuś_85, a podrzuć linka do twoich aukcji :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2011, 14:58

szkoda ze ciuszki jeszcze mi nie zeszły na allegro wystawiłąm zestawy po 9-10 szt ciuszków za 25zł i nikt jeszcze nie kupił
dziwne bo ciuszki i cena fajna, a jednak cały czasu ubranka dziecięce sie sprzedają.

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

22 sie 2011, 15:02

Właśnie mi przyszedł przewijak na łóżeczko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
cudo :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

22 sie 2011, 15:19

hej hej popołudniowo, ej pracusie wy macie siły na to wszystko, ja mam chęci ale sił już mniej hihihi. My tam korzystamy z chwil w trójke jeszcze i pojechaliśmy najpierw kupić karuzelkę i stoliczek edukacyjny i elizie 2 zabawki jakieś, sama sobie wybrała (odkupilismy od Pani jednej, ogłaszała sie na naszej miastowej stronie) a że FP za nie duże pieniadze to wziełam. Sama karuzelka w sklepie 40 funtów a ja dałam 12,50:)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

a póxniej na park wodny i plac zabaw poszliśmy, to się mała pochlapała a i ja te moje opuchnięte nogi moczyłam w zimnej wodzie ale fajnie:)

a teraz relaks w domu, mała drzemie i mąż też tylko ja nie mimo że chcę ale boję si,e ze w nocy nie zasne to sobie na necie siedzę:) a później jedziemy po tv (mąż na ebay jakiś kupił) i grajdołek do sypialni, bo tv wynieśliśmy z sypialni:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 sie 2011, 15:28

marcz89, pochwal sie jaki przewijak?? Ja dziś do swojego przewijaka dokręcilam ograniczniki na łóżeczko a teraz piore prześcieradełko na niego.

Do apteki przy okazji musze skoczyć po gazy jałowe i niejalowe, ciekła parafine.

[ Dodano: 22-08-2011, 15:28 ]
elibell, świetna karuzela.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”