Okropne są, źle się prowadzą. Dla osób mieszkających w domku jeszcze... ale w bloku go znosić w życiu ! Osobiście mi nie przypadł w żaden sposób do gustu.a niecierpie tych zwykłych co na allegro jest ich w pip,a ze są tanie to co druga kobieta na mieście ma taki do tego są wielkie ciężkie i brzydkie
ja miałam 1 sztuke pampersa mama załozyla mi po kapieli i jeszcze nie zapięła a juz kupę zrobilam do niego całe zycie mi to wypomina i się z tego smieje.Pampersów na pewno
ja nie widzialam.Ja pamiętam jakim wózkiem jeździłam, bo potem nim brat mój młodszy jeździł. Taki granatowy, gondola głęboka na paskach
A widziałyście ile kosztują te "nasze" wózki ok. 20 letnie ?
to widzę że nie tylko ja ich nie trawieOkropne są, źle się prowadzą.
oj to prawda moja mama do ej pory mówi że tyle co się tych tetrówek naprała to szok a teraz założysz ,zdejmiesz,wyrzucasz i zapominasz tak samo moja mama mówi że dzień w dzień robiła nam obiadki ,dukała,przecierała przez sitko itd itp a tera idziesz do sklepu i masz gotowce ,albo masz te blendery i nie musisz się papraćNasze mamy to w ogóle wiekszosci tych udogodnien i wynalazków nie miały, co my. Pampersów na pewno
mi się zielony kolor podobał więc większośc taka kupiłam, a plec u mnie się zmieniała miałam mieć chłopaka dopiero w 17tyg. była dziewczynka i tak jest do terazto tak jak moja mama. Dumna, że babcią zostanie. Tylko jeszcze nie wie jak się nastawić na zakupy maluszkowe, bo wciąż czekamy na rozpoznanie płci
heheh znam to uczucie.Ja gdzies na zdjeciu mam siebie w takiej a la spacerówce, masakra
moja mama zbirała co sie doalo i od kogo tylko mogła, na pólce stał tylko ocet, ile razy kilka godzin stała za czymś na kartke a potem jak przyszła jej kolej to 90% towaru wykupiona i prawie nic nie dostała.Ja to w ogóle jak byłam mała to był stan wojenny, moja mama opowiadała mi, że w ogóle nic nie mogła dostac w sklepach
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość