mam nadzieję że już za chwilkę do nas wróciCiekawe jak tam Aga26
Moje mdłości znowu wróciły normalnie dzisiaj jest tragedia a jeszcze do tego zrobił mi się jakiś pypeć na języku i szczypie
to wszystkiego naj i co tylko psia duszyczka sobie zamarzyMoja psina ma dzisiaj urodzinki to już 2 hehe ;)
niestety ja teżcolą też bym nie pogardziła w tej ciąży,
ja dzisiaj wstałam z łózka tylko kilka razy aby zrobić jeść dzieciakom i zrobić siusiu a tak to nie mam zupełnie siły tez myślałam że koło 12tc przejdą a tu zonk przeszły na chwilkę i znowuja tez mam problem z tymi mdlosciami
wiesz co ja śpię raczej na boku bo na lewym mi najwygodniej ,chociaż czasami jak tak leżę to delikatnie leże też na brzuchu ale tylko ta jedną stroną nie wiem czy wiesz o co mi chodzidziewczyny czy wy spicie na brzuchu jeszcze
Do niedawna pomimo iż zasypiać starałam się na boku, budziłam się na brzuchu. Teraz mi to minęło, bo już nie umiem na brzuchu spać, za bardzo brzusia gniotę. Samo ustało. Leżenie na boku staje się coraz bardziej niewygodne... Budzę się przez to w nocy co wcześniej nigdy miejsca nie miało chyba, że na siusiu.dziewczyny czy wy spicie na brzuchu jeszcze
bo mi sie zdaza ze sie przebudze i leze na brzuchu ale szybko sie na bok przekladam
Też nie czuję ruchów mimo iż to 20tc Jak się dotknę pod pępkiem strasznie twardo w jednym miejscu, w innym obok pusto. To pewnie maluch Jak pobiegłam za psiną dziś coś jakby mnie rypło po prawej stronie podbrzusza, ale co to było nie wiemi ruchow dalej nie ma
nawet babelkowych
jedynie jak leze plasko na plecach to czuje ze cos ciezszego lezy na mnie pod pepkiem
witam tylko widzę że ja i Jadzia to tak ledwo żywe jesteśmy Ale ogólnie cieszę się że wróciłaświtam wśród żywych
a nic nie mówili bo ogólnie burza nie obejmuje reklamacji z tego co ja wiemnawet sama zainstalowałam sobie nowy router bo poprzedni ucierpiał w wyniku burzy
mi też dzisiaj wmawiali wirusa to im powiem że nawet wiem jaki- nazywa się ciążapewnie wirusek męża się ujawnił
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość