witam
u nas też upał,zupki już zrobiłam na obiad-fasolowa dla A a dla mnie barszcz ukraiński

Hania sobie wybierze jaką zupkę zje
w ogóle zauważyłam,że mam coraz mniej mleka i Milena zaczyna się przestawiać na butlę...wieczorem nie chce piersi,jak wstanie koło 19 to chwilkę podoi aby chyba zaspokoić pierwszy głód,czasem parę razy po 2-3 min a potem na noc koło 21-22 wypija nawet 170 ml MM i dopiero spać idzie (120 ml to minimum),rano opróżni 2 piersi (bo w nocy jak wstanie też nie chce cyca) i dodatkowo jeszcze z 60 ml MM,i w ciągu dnia więcej MM pije niż pierś

no cóż ile się da to pociągnie pierś a potem pozostanie nam mleko-z jednej strony się cieszę bo wezmę się za swoją wagę bo już waże 76,5 kg

zamiast chudnąć to tyję no i pewnie wagowo więcej przybędzie bo moją pierś za krótko doi żeby się najeść

ale z drugiej będzie mi brakowało tego przystawienia do cycusia,ale na siłę aby utrzymać męczyć się nie będę
wczoraj dostaliśmy zaproszenie na ślub cywilny i potem małe przyjęcie do siostry A na 10 września i raczej pójdziemy

mamy co włożyć a do koperty to A na boku coś zarobi i będzie

myśli kto nam z dziećmi zostanie żebyśmy mogli dłużej posiedzieć a nie z nimi i pewnie koło 20 wracać do domu

ale to niech on kombinuje
wiola85, pewnie ząbki małemu dokuczają no i te upały

no stres miałam okropny ale już minęło
U nas w bloku obok wczoraj zmarlo 2 miesieczne dziecko

mama podawala je babci i spadlo im na podloge. Straszne.
o matko co za tragedia
emilia7895, niestety tak jest zazwyczaj na początku i nic na to nie poradzisz

Hania też na początku płakała jak ją zostawiałam w pkolu (raz mi też łzy poleciały ale to już się obróciłam żeby nie widziała),zresztą ona rano wstawała z chęcią do pkola,ale jak zobaczyła,że inne dzieci płaczą to i ona zaczęła

potrwało to może 1-2 tygodnie i już po płaczu było
Koroneczka, udanego wypadu