wpadlam na chwilke przed snem, zaraz ide wziac letni prysznic, bo cala mokra jestem i czuje sie bleeeeee, po kapieli jestem o jakies 10 kg lzejsza
tak zawsze jest, ale kochana moze juz juz na dniach, kto wieJa miałam skurcze co 15min ale po obiadku ustały ehh...
oj troche sie narobilam, a teraz krzyz mi peka.Pati widać wyczerpujący dzień miałaś, a jak po malowaniu??? wyszło jak chciałaś?
Po malowaniu dobrze, wszystko jest tak jak chcialam, no moze w sypialni Erysia zaintensywny kolor wyszedl, ale to nic. Dokupie jakies deokaracje na sciane i bedzie git
wiesz co staram sie, nie lubie nic nie robic, szlag mnie trafia jak widze gdzies balagan, ale Ty tez kochana zawsze cos robiszPati85, jak zawsze pracowicie dzień spędziłś.
izabella, dobrze, ze jestem zadowolona, szkoda tylko, ze w PL za polozna trzeba placic
Ja mam Polke, bardzo fajna babka, jestem z nia na " TY" kiedy chce moge dzwonic ona przyjedzie, zrobi mi masaze, pogada i to wszystko pokrywa kasa chorych
hmm, o tym to nie slyszalam, ze ma wplyw na dziecko, ale u mnie seksik nie zadzialal, tym razem moze skusze sie na masaz szyjki, ale to cholernie boli wiec nie wiem,musze sie jeszcze zastanowicmi powiedziała że do 37 spoko .później różny ma to wpływ na dziecko
no sie okazeJa na 20.10 wiec ciekawe która będzie pierwsza.
no to bardzo dobre wiescija byłam na usg i z młodą wszystko dobrze, dzięki bogu obróciła się główką na dół
inia1985, no to fajnie, ze wszystko ok, synus ma juz fajna wage a co do pomiaru glowki to ja bym sie nie przejmowala, bo przez USG nie tak do konca zawsze mozna dobrze wszystko okreslic z tymi pomiarami, zobaczysz, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadeczku
no szybkie szybkie, ja tez jak nie ma mnie, to potem nie moge sie wbic w tematy i tyle zaleglosciJakoś nie mogę się wdrożyć w pisanie, macie za szybkie tempo
Ciekawe jak nasza KOCURA BURA
No nic lece sie kapac, do juterka. DOBRANOC