różnie praktykuje.
Inia ja cały czas myślę co tam u was
 męża pewnie nie pokąsały dlatego
 męża pewnie nie pokąsały dlategomyśli, że to pikuś

Mam nadzieję, że po tej płytce problem zniknie
 Może jak już bedziesz miała
 Może jak już bedziesz miałapłytkę to bardziej wietrz mieszkanie

Na poczatek dnia stawiam

za kolejny tydzień

Wiesz co no chyba jakaś nie z ziemi baba. Ja jak szłam kiedykolwiek na urodzinki dziecka to pytałam rodziców o której im pasuje bo wiem że dzieci właśnie śpią w dzień i zazwyczaj o stałych sobie porach .wiecie co zawsze z moją bratową cyrki były
O właśnie zauważyłam że kolejny tydzień zaczęliśmy
Ale to leci

masakra jak kasa leciJa po badaniach , zapłaciłam 200 zł ja chyba z torbami pójdę nim urodzę.

biedulko wracaj do zdrowia.Teraz inhaluje się
 za godzine jade na paintballa robic zdjecia dla relaksu, mam nadziję ze po drodze nie zasnę
  za godzine jade na paintballa robic zdjecia dla relaksu, mam nadziję ze po drodze nie zasnę 
 a tu zonk, nie kocha nas buuuu
 a tu zonk, nie kocha nas buuuu   

mogłabyś zacząć wrzesień i tak ładnie 1-szego urodzić
 mogłabyś zacząć wrzesień i tak ładnie 1-szego urodzić    
  jak adoptowali Karolinę miała rok i chuchali dmuchali, kichnać nie można w domu było bo dziecko śpi, telewizor wyciszony, domofony, telefony
 jak adoptowali Karolinę miała rok i chuchali dmuchali, kichnać nie można w domu było bo dziecko śpi, telewizor wyciszony, domofony, telefony   wszystko
 wszystko   
 pokaz sie potemteraz robie włosy na fioletowo,

jak zwykle hehe
 jak zwykle hehe
Mnie teraz też.A nie mam jak bo małą mam , poza tym ten obiad już powinnam stawiać na gaz.Mama jest w domu ale oni bija kuraki więc maja dużo pracy .cos mnie dzis spanie łamie
No ona dziś miała mieć wizytę albo ktg robione , tylko nie wiem o której to miała mieć. A może już nie doczekała wizyty ?ciekawe co u Karoliny?
Oj znam takich .ona moze zapomniała jak to jest z tymi drzemkamijak adoptowali Karolinę miała rok i chuchali dmuchali, kichnać nie można w domu było bo dziecko śpi, telewizor wyciszony, domofony, telefony
wszystko

i wsumie sie ciesze ze tyle dodatkowych badan mialam robionych .
 i wsumie sie ciesze ze tyle dodatkowych badan mialam robionych . w ciąży jestem mega zakręcona
 w ciąży jestem mega zakręcona  

ja nie mam telefonu niestety. Chyba ze lakarz skierowal ją do szpitala na wywołanie bo juz tydzień po terminie jestNo ona dziś miała mieć wizytę albo ktg robione , tylko nie wiem o której to miała mieć. A może już nie doczekała wizyty ?
Ma ktoś do niej telefon w razie czego ?
 i moze już się nie męczy w dwupaku.
 i moze już się nie męczy w dwupaku. 
  podobno bajerancko, jak w hotelu, nic nie dopłacała
 podobno bajerancko, jak w hotelu, nic nie dopłacała 
  moge nie zdążyć isć na te wizyty
 moge nie zdążyć isć na te wizyty   

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość