Doberek - własnie przeczytałam też, że Karolina już urodziła. W koncu się udało. Jeszcze raz GRATULACJE| dla KAroliny:)
Kup spray, sa takie co to nie szkodzą dzieciaczkom i nam, a wiesz że małe dzieci przyciągaja pchełki???? Tak jak już pisałam wcześniej, u nas się uaktywniły po kilku tygodniach od wprowadzki, pewno jaja w dywanie były i tylko w jednym miejscu przy oknie w salonie, gdzie pewno koty lezały czesto sobie, ale ta chemia pomogła, wypsikany cały salon i wyszliuśmy na dwór na określoną liczkę czasu i spokój już mamy. A by znów ich nie przywiało, to może jakies opaski przeciw pchłom kup i w kątach rozstaw w domu. Szkoda życia na te małe bestie.
Moja mnie obudziła dziś po 6:( załamka bo noc miałam jakąś cieżką, niedobrze mi było strasznie i dłuugo nie mogłam zasnać, ale odbiję sobie jak na drzemkę pójdzie, specjalnie nawet kawy nie piję - niech z rana mąż pośpi sobie dziś, bo znów ma długi tydzień w pracy i masę godzin to raz na tydzień niech sobie pośpi
[ Dodano: 31-08-2011, 08:24 ]
izabellla no prosze jakie plany 3-4 dzieciaczków, to ja serio podziwiam, a jakie odstępy wieku chcecie????