No racja , ale znam takie osoby które tak mówią a ich dzieci mają po 10 lat i nadal śpią razem mimo że warunki są do tego by zrobić im pokoje.izabelllla123, wygodniej mieć maluszka przy sobie te pierwsze miesiace, ogółem zaleca sie do pół roku w swojej sypialni, jeszcze, że nie musisz łazić by nakarmić tylko wyjmiesz z łóżeczka
Moja Olcia też śpi z rodzicami w łóżku bo dla niej jest to absurd tak małe dziecko dać do pokoiku , a co jak jest chore ? A co jak zacznie wymiotować w nocy ?A co jak będzie mieć gorączkę i ona tego nie wyczuje z drugiego pokoju ?
I 30 lat to bardzo niewiele.Młodziutka jesteś .Mama Oli miała 35albo 36 lat jak zaszła z nią w ciąże o było to planowane. Choć dla mnie to zdecydowanie za późno.
Nie wiem co to za metoda antykoncepcji u mężczyzn o której piszecie ale jeśli polega na niełykaniu właśnie jak u nas kobieta tabletek codziennie i truciu się to ja jestem za.Ja jestem straszna przeciwniczka tab anty i nigdy ich nie brałam i nie wezmę , dla mnie to chemia i nie chce sie truć codziennie do końca życia.Nie myślałam na razie co zrobimy jak będziemy mieć już upragniona liczbę dzieci ale na pewno nie będę brać jakiegoś dziadostwa.
[ Dodano: 31-08-2011, 14:04 ]
No ja tak właśnie mam . Że jak leżę i nic nie robię to szlak mnie trafia bo powinnam , bo tylko w głowie mam pomysłów ale sil brak .szkieletorek, jak zawsze na wysokich obrotach:) relaks kochana bo jak później zaczniesz przysiadać ze zmeczenia to będzie cię trafiać, że nie możesz nic zrobić - ja tam mam własnie:)
A tak naprawdę to mam w planach uporać się z tymi porządkami i tym wszystkim nim skończę bawić mała a potem by na spokojnie sobie zyc do rozpakowania , oczywiście wiecznie coś do robienia jest i będzie ale juz będę spokojniejsza że jestem gotowa na przyjście małej.
A tak to ciągle rano sie budzę i szlak mnie trafia że ja nie gotowa.