Może rzeczywiście za dużo wydziwiam, nasze mamy karmiły nas niemalże wszystkim i nic nam nie było.Koroneczka nie masz co się martwić ja małemu już daję jabłuszko, jabłuszko z marchewką i gruszki no i kaszkę też mu daję :) po samym jabłuszku nic nie powinno mu być
powiem ci,że z hipp jabłuszko jest lekko kwaśne co i Milenie nie zasmakowałoZ jakiej firmy polecacie?
To chyba nie ma większego znaczenia i bardziej będzie zależało od tego co Maksiowi posmakuje. My mamy bobivita i gerber. Co do głośnego alarmu to u nas jest ale dlatego że nic nie chce a nie żeby mu dać więcej. Wszystko co dostaje to od razu wypluwa.Z jakiej firmy polecacie?
Ja poza zaproszeniami do klubów z książkami dla dzieci i tysięcznym telefonem z propozycją otwarcia funduszu inwestycyjnego dla dziecka (w to wrobić się nie dam) też nic nie dostałam.Aaaa i ja także jeszcze nie dostałam żadnej paczuszki z tych ankietzapomnieli o mnie hehe
fajnieMateuszek już po kąpieli, nakarmiony i zasypia.
na pewno mu ulżyłoPo karmieniu czyściłam mu dziąsła szczoteczką jak mu się to spodobało. Ochów i echów z ulgi nie było końca.
może nie będzie tak źleGłownie tego, że nie będę miała pacjentów, albo będzie ich niewielu... swoja firma to też duża odpowiedzialność... biję się z myślami, zobaczymy!
Trzymam kciuki! Do odważnych świat należy. Sądzę, że będziesz miała klientów, a patrząc na powstające tego typu gabinety u mnie na brak klientów nie narzekają. Mi też się marzy własna firma ale to wiązałoby się z przeprowadzką do Wawy bo tu nie miałoby sensu.Głownie tego, że nie będę miała pacjentów, albo będzie ich niewielu... swoja firma to też duża odpowiedzialność... biję się z myślami, zobaczymy!
Oj, tak i to bardzo. Spokojnie zasnął sam bez smoczka i tego odruchu ssania.na pewno mu ulżyło![]()
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość