[ Dodano: 01-09-2011, 09:48 ]
- o matkojuż nawet gadali że pewnie nie jego bo to niemożliwe![]()

[ Dodano: 01-09-2011, 09:51 ]
atka1112, buuu

- o matkojuż nawet gadali że pewnie nie jego bo to niemożliwe![]()
musze byc do porownaniaHmmm dzienw że u was trzeba mieć 3 razy badanie robione a skoro woesz że jest taki problem u was to czemu nie kupisz mu tabletek na poprawę nasienia!
lekarz mu sam wypisze potrzebne leki itp. nie chce go niczym faszerowaca skoro woesz że jest taki problem u was to czemu nie kupisz mu tabletek na poprawę nasienia! Są dostęone w aptece.
trzymam kciuki i wierze w to ze pomoga :)Wiesz mój mąż też ma klopot i bierze tabletki a nóż pomoże!!!!!
czemu... gdybym nie wiedziala na czym stoimy byloby mi przykro. Ale ja sie ciesze z okresu :) wtedy mojemu mezowi nie jest przykro.atka naprawde szkoda ...... musisz czesciej molestowac meza....
to twoja mama wybierze,ale jesli chodzi o druk stwierdzajacy ze nie jestes w zadnym zwiazku ja musialm wybrac osobiscie.upowaznilam moja mame zeby w usc odebrala moj akt urodzeni
każdą możliwość trzeba chwytać!!!Wiesz mój mąż też ma klopot i bierze tabletki a nóż pomoże!!!!!
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość