ja co prawda mdlosci nie mialam wogole i na zajecia do samego konca chodzilam

a co do przedszkola to mam nadzieje ze Marcelowi sie spodoba, bo na razie to taki synus mamusi

Jeszcze 2 lata i obrona. chcialabym skonczyc ten rok w kwietniu (zajecia oficjalnie do maja ale zawsze mozna egzaminy przelozyc na kolejny semestr). Zostanie 1 rok do konca. I zobaczymy. Moze sie uda nie przerywac.... jak bedzie duzo wykladow, to luuz, bo sa nieobowiazkowe, gorzej jak bedzie duzo workshopow i seminariow... no ale to zycie pokaze. Zawsze Jot moze isc na tacierzynskie w niektore dni a ja smignac na uczelnie nie?mama_zuzi1980, a duzo ci jeszcze studiow zostalo?? na pewno dasz rade![]()
![]()
ja co prawda mdlosci nie mialam wogole i na zajecia do samego konca chodzilam![]()
a co do przedszkola to mam nadzieje ze Marcelowi sie spodoba, bo na razie to taki synus mamusi![]()
wiesz tyle co on dzieci spotkal to ciezko stwierdzic czy lubi czy nieale jak lubi dzieci to zobaczysz nie dadza mu sie tam nudzic
- ja mam na 16 pierwsza wizyte,nie moge sie doczekacumowilam sie dzis na wizyte do gina na 14 wrzesnia
o to fajnie, nie jestem samamama_zuzi1980, ja jak rodzilam zuzie w kwietniu a w lipcu mialam obrone licencjatu a teraz termin mam na 15 maja a w czerwcu obrone mgr wiec damy rade. aaa i jeszcze zostalo mi prawko do zdania 21wrzesnia mam 3 egz
dzieki!!!mama_zuzi1980, to trzymam kciuki zeby z zajeciami ulozylo sie jak najlepiej![]()
Sto lat dla meza. Moj skonczyl w tym roku 40-tke!Robie dzis torcik dla meza,jutro robie imprezke,bo maz konczy 30 lat
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość