U nas też nocka ok, pobudka była po 4, a potem koło 7.30

Murchinson, no to dobrze, że Mateuszek już sobie uregulował to spanie

Jakiegoś mam lenia dzisiaj, nie chce mi się nic. W piżamie jeszcze chodzę

A u mnie w kratkę-raz pochmurno raz patelnia ale cały czas duszno i b.ciężkie powietrze więc pewnie pompa będzie. Właśnie wróciliśmy ze spaceru bo już wytrzymać nie mogłam z tej duchoty, w domu od razu lepiejpogoda ładna więc później pewnie spacerek
ja tylko rajtuzki i czapkęna pewno muszę kupić mu rajstopki pod spodnie na chłodniejsze dni, jakąś kurteczkę, kombinezon i czapę![]()
Przez weekend nauczył się nowych rzeczy: obserwuje swoje rączki, bawi się nimi, sięga do zabawek, wkłada je sobie do buzi, przekłada z rączki do rączki![]()
ja tylko raz obcięłam małej pazurki jak spała i koniec bo się zaraz budziła,więc teraz obcinam tylko jak nie śpi i do wprawy już się doszłochciałam się Was zapytać jak obcinacie pazurki maluchom?
To podobnie jak Mateuszek, Krzyś mały kombinator i zdolniachaMurchinson Krzysiu szoruje piętami ostro po bujaczku i też się wtedy bujaa Mateuszek też spryciarz
![]()
widzisz i jest tak jak u mnie,że soczek smakuje a marchewka ugotowana już beAniu, zrobiłam tak jak Ty z Milą - podałam małemu sok z marchewki i lament świętokrzyski bo chce więcej. Nie wiem czy to kwestia samej postaci czy firmy (sok był z innej niż papka). Za jakiś czas podam znowu papkę i zobaczę.
Piękniew ogóle Milena mi od 12 śpi
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość