Matko skończyłam robić zakupy.Wydałam prawie 800 zł
no to się tak wydaej tu 2zł tu 5zl tu 10zł a potem kwota że mozna osiwieć na miejscu
Oj tak , niby te rzeczy nie drogie były ale jak sie zsumuje to masakra.
Kinga jeszcze nie urodziła, noc mineła ze słabymi skurczykami, rano miała dostać znów jakies globulki
A ja myślałam że rano to już będzie post że ma maluszka przy sobie.
tutaj dają jakieś tabletki własnie nie kroplówkę
Ta żona kuzyna co teraz będę u nich za chrzestną drugi poród 1,5 miesiąca temu miała wywoływany i wiem na pewno że dają kroplówki.Ona dostała ja i bardzo szybko urodziła i nawet nie wie kiedy ,mówi że u niej drugi poród był niemalże bezbolesny i ekspresowy.I nie miała żadnych znieczuleń .
Wiecie na jedno jest to dobre że nie spiesza się tak jak w PL bo to przecież zdrowsze jest nisz takie mechaniczne porody .
Więc dzwonię do państwowej Inspekcji Pracy i nasłałam im kontrolę....hu** jedne
No nieźle ale to jest właśnie biurokracja .
Hehehe i widzę że nie ma co z tobą zadzierać.
a nie boisz sie tak puszczać małego do przedszkola przeziębionego?
No ja z tego co widziałam wśród rodziny czy znajomych to jak dziecko było przeziębione to zostawało w domu właśnie z tego samego powodu by reszty nie zarazić.
A ja stawiam za kolejny tydz
Mała moja wczoraj myślałam że nie da mi zrobic zakupów tak fikała chyba nozkami.
A i wydaje mi się że brzuch mi sie obniżył ale nie wiem czy to możliwe tak wcześnie .Bo widzę po biustonoszu ze opierał sie na brzuszku i na spodniach ze szerzej jest na dole.
Mozde to dlatego że mała się inaczej ułozyła.